0

ben buyum diyip sıyrılırsın evet.ama ben çoğu zaman beni eleştirdiklerinde söylerim ben buyum yada ben böyleyim diye işten sıyrılmak için değil yani.

0

bende bu sözü günlük hayatta çok kullanıyorum. fakat bi işten kaçmak için diğilde beni eleştiren kişilere kullanıyorum...

0

bence insan yanlış yaptığı yerler varsa bunları düzeltmeli ben buyum gerçekten çok saçma bir açıklama ben buyum bu şekilde açıklamalar yapan insanlarda yalnız kalmaya mahkum olur diye düşünüyorum

1

değişimi kabul etmeyip bir de bunu savunma olarak kullanan insanların bu şekilde her şeyden sıyrılacaklarını düşünmeleri oldukça saçma bir durum. değişmeyen tek şey değişimdir. karakterim bu, napabilirm prensibim bu, bu yaştan sonra değişemem ya, ben böyleyim gibi sözleri safsata olarak görüyorum ve doğru bulmuyorum bu tavrı.

0

hayır bu çok yanlış bir davranıştır. toplum içinde yaşıyorsak belli bazı kurallara uymamız gerekir. ben buyum dediğimiz her huyumuz topluma uyacak ya da doğru olacak diye bir şey yok. bütün bize uymaz, bu konuda biz bütüne uyarız. aynı şey ikili ilişkilerde de geçerlidir.