0

kendi mesleğimle ilgili çalışmadığım için bir dönem sıkılıyordum ne iş yaptığımı söylerken. sonra işime alışınca geçti. ülkede o kadar işsiz insan varken şımarıklık aslında şimdi düşününce.

0

ben ekmegimin peşindeyim kendi riski mi kazanıyorum kendi alın terimle calisiyorum aileme bakmaya calisiyorum vede yapıyorum bende ailemde memnun alın teri dokuosam ki dönüyorum dışardaki insanlar ne der ne düşünür beni ilgilendirmez hani hepsi de destekçi ama begenmeyende vardır onlarda kendisi bilir.utanilcak bisi varsa calismayanlsr emek vermeyenler utansın mesela burda binlerce kişi sorumaninin bizlere hizmet verdiği bir kapı açmış bunu da yapıyoruz burda herkez ihtiyaçlarını gidermeye çalışıyor di cem bu alın teri olan iste asla utanilcak birşey yoktur.

0

bugüne kadar yaptığım hiç bir işten utanmadım utanılacak bir iş yok gibi de zaten namusunla para kazandıktan sonra

0

hayır tabikide utanmadı ben hiç bir şeyden utanmam ve utancak birşeye yapmam. yani utanan insan o zaman o işi yapmaya ak ben her zaman ne yaparsam yapayım kendimle gurur duymusumdur, hiç bir şekilde utanmadım.

0

yaptigim isden hiç utanmadim pismanda olmadım bazıları gerçekten hakediyor bazı şeyleri kusura bakmayın da gerçekten hakedenler var.

0

kesinlik le hayır insan yaptığı işten hiç utanır mi bok da temizlesem asla utan maöncunku o işten elmek parası kazanıyorum yaptığım işten utan mıyorum ama yaptığım iş yüzünden beni kücüm seymenler var örnek verecek olursam bizim iş yerinde ki desinatör kızla r bizi küçük görüyorlar ama biz yaptığımız işten zev alıyoruz bunu yapmaktan utanmıyoruz utanmayınca allah halal rızık kazanmayı kazanacağımız yeri nasip etsin

0

evet aslında baya çok kendimle kavga ettiğim bile olmuştur en son acıktım bir açma yapmaya karar verdim neyse herşeyini ayarladım hamuru falan tamam şeklini verdim internetten bakarak ama bir sorun oldu piştikçe büyüdü en son iki elim kadar büyük olmuşlardı o zaman keşke yapmasaydım demiştim resmen eşşek doyuran gibi olmuştu bir keresindede matematiği son güne bırakıp çalışmıştım ertesi gün matematik yazılısından 0 almıştım yine aynı senaryo :d

0

insan universite okuyup edindigi meslekten neden utansın ki? meslegimi cok seviyorum

0

hayir simdiye kadar yaptigim bir is ten utandigim olmadi,,cunki utanacagimi dusundugum isleri yapmam.