0

yol arkadasima gitmek istiyorum.ama henüz firsatim olmadi

1

müslüm filmini merak ediyorum ama sinemada izleyecek kadar yürekli hissetmiyorum kendimi. organize işler i bekliyorum şimdilik.

1

yol arkadaşım 2 filmine gitmek isterim. ya da müslüm filmi de olabilir.

0

suanda vizyonda bir çok filim var. bunlar arasında bir secim yapmak çok zor. komedi filimi olarak bilinen oguzhan koç ve ibrahımin başrollerini paylastıkları yol arkadaşım 2 filimi secile bilir. fakat bu sıralar vizyonda olan herkesin konuştuğu bir yapıt olan muslum filimi tercih edilmelidir. bu filim 2018 senesinde cekilip aynı senede vizyona giren bir filimdir. filinin konusu arabesk müziğin baba lakabı ile tanınan , bir zamanlar konserlerinde müslüm baba jiletleri satılan, ve bu jiletleri alıp kendini kesen insanların adına çok üzüldüğünü belirten, geçtiğimiz senelerde hayatını kaybeden usta ses sanatcısı muslum gürsesin hayatını anlatmaktadır. oldukca acıklı olan bu filim en tercih edilen bir filimdir. bu yüzden eger bu akşam sinamaya gidecek olursam secmem gereken filim muslum filimidir. bu filimi izledikten sonra ikinci secenek ilk basta belirttiğim komedi filimi olan yol arkadasım 2 filimi olur.

0

müslüm filmini merak ediyorum, o olurdu.

0

merak ettigim gilmler var tabi... müslüm filmine gitmezdim onu zaten izledim. bana kalsa butun filmlere gireyim ama :) olmuyor iste. :)

0

akşam sinemaya gidecek olsam macera filmini tercih ederim.