1

evde ayağini uzatacaksin cipsini kolani alacaksin tv ni açacaksin dişarda yağmur yağacak süper birşey ya

0

tabiki de rahatına düşkün biri olarak evde ayaklarını uzatıp da film seyretmek. bir de yanında sevdiğin insan olucak. patlamış mısır, cips, abur cubur ohh başka ne isterim. ne yapacağım sinema salonunda.. yerleri kötü olan var, arka koltuktakinin ayağı mı çarptı dersin, konuşan insanlar mı dersin film esnasında, koltukları sallayan mı dersin ohooo.. resmen paramla rezil oluyorum öyle sinemalarda.

0

kocaman ekranda yüksek sesle film izlemek oldukça güzeldir. fakat evde ayaklarını uzatıp rahat rahat yiyecek ve içeceğini alıp tıkınarak izlemenin de verdiği zevk başkadır. arkadaşlarınla birlikte dışarıda bi sinemaya gitmek de bir sosyallik olduğu için arada da olsa tercih edilmesi gerekiyor.

0

evde film izlemek daha mantıklı geliyor ayaklarını uzatıp kendi evinde oturmak yiyecek. içecek açısından da mantıklı ve en basitinden ücret. de ödemiyorsun

0

bence en temizi evde ayakları uzatıp film seyretmek. şimdi kim sinemaya gidecek 8 yolu çekecek iki saat izleyip kalkacak insan evde daha rahat oluyor bence. ben evde izlemeyi tercih ederdim çok merak ettiğim bir film vizyonda falan değilse eğer.

0

2016'da bu soruya ikisi de derdim. 2017'de sinemaya gitmek, 2018' de ise evde yayıla yayıla film izlemek diyorum.

0

her ikisininde keyfi ayrıdır sinemada arka koltuğa geçip mısırıni alip filmi heyecanla seyretmek bi başka güzeldir evde oturup ayaklarını uzatıp film seyretmek rahatliktir pijamalarini çekip duygusal bi filmi ağlaya ağlaya bir elinde peçete ile seyretmek güzeldir bide arkadaslarinla izliyosan çok daha keyiflidir ama şu bi gerçek sinemaya gitmek heyecanla bekledigin film vizyona girdiğinde onu yüksek sesli bi ortamda yasarcasina izliyosn ben film seyretmeye bayilan bi insan olarak bayılıyorum sinemaya ama evde film seyretmeyide sık sık yapiyorum oldukça da zevkle izliyorum yaptiginiz herşey içindeki insanlarla zevklidir anlam katanda odur sevdiklerinizle kendinize ufacik bi zaman dilimi ayırıyorsunuz kıymetli olani budur mekan sadece bir araçtır

0

arada bir sinemaya gitmek fena olmuyor ancak evde film izlemenin tadı da bir başka bence istediğin şekilde izleyebiliyorsun

1

kaliteli insanların olduğu sinemaya gitmek. kaliteli insan derken beni lütfen yanlış anlamayın insan ayırt etmiyorum elbette. sadece son dönemlerde sinemalardaki telefon kullanımları, sesli bir şekilde filme yapılan yorumlar, saygısızca çerez yeme sesleri çıkartmalar ve koltuk tekmelemeler beni oldukça rahatsız ediyor. tabii ki evde film izlemenin yeri de bir başkadır.

0

en son sinemaya "düğün dernek 2 " vizyona girdiğinde kardeşimle birlikte gitmiştik, ondan sonra hiç gitmedim. evde ayaklarımı uzatıp yiyeceğim, içeceğim şeyleri hazırlayıp evde film izlemeyi tercih ederim.

0

evde film izlemek sinemadan çok da ha iyidir

0

sinemanın ayrı bir zevki vardır filmleri ilk gösteriminde ya da sinema ortamında izlemek daha keyif vericidir ama evde ayaklarınız uzatıp istediginiz gibi cips çerez kola fanta istediğinizi tüketerek istediğiniz zaman durdurup istediğiniz zaman başlatarak daha rahat bir şekilde filminizle izleyebilirsiniz.

0

sinemaya gitmeyi çok severim. yüksek ses, muhteşem kalite falan ilgimi çeker. evde çok ses açamazsın.

0

evde ayakları uzatıp film izlemek vazgeçilmez bir keyif. ama tabi sinemaya da gitmek gerekiyo oda bi sosyallik sonuçta