0

kişiden kişiye değişir fakat uzak biryere gidilecekse otobüs mantıklı olabilir ama mesafe uzun bir yerse uçağa binmek hem zamandan tasarruftur hemde daha konforlu bütçe olarak otobüs daha uygundur

0

uçağa hiç binmek nasip olmadı ama otobüs yolculuğu da güzel uzun sürsede gezerek görerek gidiyorsunuz uçak yolculuğunda gezip göremezsiniz sanırım.

0

benim icin ucak tecihimdir neden diyecek olursaniz tabiki aciklamasi şu
ben 1 yerden bir yere gitmek icin hanı 3 veya 5 saatlık yollar icin deıl ama aciliyeti cok yoksa eger 10 12 saatlik veya daha fazla yola gitceksem ger hem maddi açıdan ucak ve zaman açısından da onu tercih ederim benim icin tasarruflu vaktimden kazanirim benim icin avantajdir bu ama.bazı kişiler esyalarini almadigi icin otobusleri tercih etmek zorunda kaliyor mecburen .

0

uçağa hiç binmedim ama otobüsle bindim onu seviyorum tercihim otobüs olur uçaktan korkarım

0

uçakla hiç yolculuk etmedim nasıl birşey meral ediyorum ama otobüs de güzel.

0

önceden otobüs derdim ama şimdi uçak rahata alışınca özellikle uzun yolculukta otobüs çekilmiyor.

0

kısa mesafeler için tabikide otobüs uzak mesafeler için ise uçaktır. idolüm ise uçak seyahatidir. kısa zamanla otobüse kıyasla daha az yorgun oluyor insan.

0

ben imkanım olduğunda uçak yolculuğunu tercih ederim,otobüs yolculuğu çok uzun ve yorucu oluyor,uçak biraz ürkütücü olsa da daha kısa zamanda gideceğin yere ulştırıyor seni yolculuk streside daha az yaşıyorsun.

0

ucak varken kimsenın otobusu tercih edecegini ben zannetmiyorum.hem hızlı hem daha guvenilirdir ucak.
istedigin yere zamanında ulasmana olanak saglayan ter kokusunu ınsan vızıltısı olmayan bir arac varken kakara kıkırı diyerek sohbet eden ter kokan bır aracta seyehat etmek dusunulemez.

0

acelem yoksa otobüs ya da tren tercih ederim

0

kisa mesafelerde otobus uzun mesafeler de ucak benim tercihimdir.

0

ucaga binmeden otobus diyenlere kizamiyorum. cunku bilmiyorlar. tvde seyrettiginiz gibi olmuyor ucakda yolculuk etmek. tavsiye ederim ucagi herkese. hemzaman kazanma acisindan hemde bulutlarin arasinda gecerken mutlu olma duygusundan dolayi.

0

otobüste yolculuk ederdim yülseklik korkum var uçağı sevmiyorum

0

otobüs bana daha özel geliyor. yaslıyorsun başını, tüm yol kendi kendine. uçakta otur kalk, sıkıcı.

0

eskiden otobüs yolculuğunu çok severdim hatta yolda pek uyumazdım bile.sonrasında uçak yolculuğunu görüp alışınca uzun otobüs yolculuğunu pek çekemiyorum artık.uçakların özellikle ilk kalkıştaki hızlanması ve o hız ve sese bayılıyorum.her ne kadar uçaktan inince kulaklarım bir süre uğuldasa da her zaman tercihim uçak yolculuğudur.

0

uçakla tabiki otobüs yolculuğu çok yorucu

0

uçakta yolculuk etmek daha güzel çünkü hem daha havalı hem de bilet fiyatları neredeyse aynı ve otobüste yolculuk hiç çekilmiyor.

1

otobüs yolculugunu sevenlerdenim. ama zamandan tasarruf etmek istiyorsan uçak

0

uçakta yolculuk daha güzel.daha rahat ve eğlenceli.

1

uçağa hiç binmedim ama binmeyi çok isterim. otobüste yolculuk yapmakta iyi ama.