1

yani bazen insan otobüse yolculuk yaparken bekar olanlar belki bakışıp aşık olabilirler yani bu da kişiden kişiye değişir sorup soruşturur birbirini bir daha görürlerse aşkları kalıcı olabilir ve hatta evlenip bir yuvada kurabilirler neden olmasın ki zaten bu aşık olanlar hep küçükten mi tanışıyorlar ya da okulda mı tanışıyorlar parkta mı tanışıyorlar tabii ki de otobüste de tanışıp aşık olup evlenen var ve devam eden var hayat sürprizlerle doludur hatta bizim bir yakınımız kızıyla birlikte hastaneye gitmişti hastaneden dönerken bir araba yanlarında durup sizi gideceği yere kadar götüreyim demiş bunlar önce reddetmiş sonra kabul etmiş çocuk onun kızını görmüş beğenmiş ve aşık olmuş sonra da evlendiler şu anda evli ve çocukları var baya mutludur.

0

eğer birbirlerini bulup buluşup konusurlarsa eğer kalıcı olabilir bence .bu kişilere bağlı ikiside isterse kalıcı olur.

0

valla ben hiç yaşamadım başıma gelmedi yani bakış falan oldu ama orda kaldı ama yaşayan arkadaşlarım oldu aşk falan da yalanmadı .otobüste kaldı herşey.

0

yani kalıcıda olabilir olmayabilirde.ikisinin cesaretine bakar bu işler.tek taraflıysa gerçekten çok zor olabilir.

1

bu kişinin kabiliyetine ve karşılıklı elektrik alınmasına bağlıdır. öyle anlar oluyor ki, sonucu evlilikle ve mutlu sonla bitiyor.

0

yolculuk bitene kadar kalıcıdır yolculuk bitince aşk ta biter :)

1

anlık bir hoşlantının peşinden gidersen kalıcı olabilir. ama ineceğin durakta inersen otobüs aşkı olarak kalır. seçenek sizin.

0

otobüste anlık aşk diye bir şey hiç duymadım. yani olabilir tabi ki aşkın karşımıza nerede çıkacağı belli olmazda otobüs bir tuhaf geldi. tanımadığım biriyle konuşmam ki aşıkta olayım yani ne bileyim garip işte.

0

otobuste yasanan anlik asklarin doru oldunu pek sanmiyorum cunku adi ustunde anlik

0

kişiye göre degişebiliyor izlersin o şekilde kızı hasta olursun hayal kurmaya başlarsın o kızla ilgili keşke arkadaşım olsa keşke sevgilim olsa keşkeler havada uçuşur taki o kız veya o erkek inene kadar ondan sonra yalan olur ama varsa peşinden gidip illa ben bu kızın hayatına girecegim onu bilemem

0

valla baya uğraşman lazım kim bilir bir daha ne zaman goruceksin. ama öyle tanışıp gorusende kesin vardır bence.

0

anlık aşk demeliyim de anlık hoşlantı gibi tuhaf his oluşuyor insanın pır pır eden kalbinde, kalıcı olacağını sanmıyorum çünkü öyle çok güzel alımlı kızlarla göz göze geldim ama birimizden biri inince hayat devam ettiğinden unutuyorum zaman ilerledikçe.

0

tabiki kalıcı olmaz kişiler birbirini ne kadar tanıyabilir anlık göz göze gelmek o anki elektrik olabilir ama devamlı olacağını çok zannetmiyorum

0

otobüste yaşanan anlık aşklar.. nasıl bir soru ve durum tahlilidir bu.. siz çok yaşadınız sanırım.
anlık aşk mıdır? birine hissettiğiniz fiziki istek midir? bence ikincisidir. bunun adına aşk deyip bu güzel duyguyu da insanlar bırakın kirletmesinler.
fantezinin bu kadarına da pes doğrusu..

0

bir daha nerden nasıl karşılaşılacak ki anca gidip konuşulması lazım diye düşünüyorum ama bu oalyda ülkemzide pek de hoş karşılanman bir olay orlak gözlenmekte