0

genellikle cevaplar aynı evet dışarıda kimseye güven kalmadı ama çocuklarımıza gerçekten ciddi şekilde her şeyi anlatmamız lazım.bilgilendirmemiz lazım.dışarıya tek başına çıktığında takip etmek en riskli olay.bunun yerine çocuğumuzun telefonuna gps cihazı yükleyin.

0

çünkü artık kötü olaylar günümüzde oldukça arttı . bu yüzden artık çocuklarımızı dışarıya çıkartamıyoruz. insanlar artık birbirlerine olan güvenlerini kaybetti.ve şuan günümüzde bu tarz olaylar yani çocuk kaçırılma ,çocuk istismarı ve çocuk öldürme arttığı için ve bu olaylar medyada yayıldığı halde daha çok artmakta . o yüzden insanlar çocuklarını dışarıdaki kötü niyetli insanlardan korumaktadır.

2

artık dünya çok kötü bir yer oldu. o kadar iğrenç ve kötü insanlar var ki tabiki de anne, babalar çocuklarını tek başına sokağa çıkarmaktan korkarlar. sürekli ekranlarda çocukların ölüm haberleri veriliyor. en yakınım dediğin kişiler bile sana kötülük yapabiliyor. o yüzden insanlar çocukları ne olursa olsun kimseye emanet etmemeli ve yalnız bırakmamalılar.

1

öyle korkunç haberler duyuyoruz ki inşam hiçkimseye güvenemiyor

1

cezalar yetersiz olduğundan, kötü niyetli insanlar çoğaldığından dolayı.

1

etraf çocuk tacizcisi ve tecavüzcüsü, organ mafyası gibi art niyetli insanlarla dolu olduğu için olabilir.

2

zaman o kadar kötü ki, bu zaman da çocuk değil,artık biz bile dışarı çıkarken korkuyoruz.
arkamıza bakmadan yürüyemez olduk,sapığı ,pisliği dışarıda cirit atıyor. bunların çoğu hasta beyinler bence düzenli olarak denetim yapılmalı,devletin bu konuya gerçekten ciddi yaptırımlar getirmesi gerekiyor.