0

hayirli olsun. bereketle kullanin buradan cekmis oldugunuz parayi. bayadir bekliyordunuz sanirim. bende yogunluktan dolayi pek girememistim siteye. isabet olmus benim durumumda.

0

evet nihayet. benim de güvenim kırılmıştı bu siteye karşı. dedim daha ilk alacağım bu siteden beklemiyordum. bayadır da yatırmadıkları için girmiyorum açıkçası. şimdi bugün görünce yatırdıklarını, tekrar bir bakayım dedim siteye.

0

cok uzun zaman oldu ama. keske bugun yaptiklari odemeleri zamaninda yapmis olsalardi. yani aslinda magdur olan biziz. sonucta bizde buradsn ek gelir elde etmeye calisiyoruz.. tamam 30 lira 50 lira cok buyuk paralsr degil ama en azindan kendi gelirimize tuz biber oluyordu. yani sonunda yatti acikcasi. biraz rahat nefes aldim. bakalim hesabimda da suan 5 tl olmus bile. yani o kadar aktif olmamamiza ragmen. bakalim bugunlerde aktif olayim bakalim bir odeme talebi daha olusturabilir miyim acaba. valla bir odeme talebi daha olusturabilirsem cok guzel olacak. masraflarim beni sıkıstırmaya basladi. nereden ne kazanirsam kardir diyr bakiyorum. bu aralar letgoyu da cok aktif kullanmaya basladim yani

0

gerçekten o kadar uzun zaman oldu ki paraların yatırılmadığını bir de mesajlara da cevap vermeyince insan haliyle güvensizlik duyar. evet paraları yatırıldı ve bana göre herkes gönül rahatlığıyla girebilir çünkü demek ki durumları düzelttiler keşke açıklama yapsalardı bu konuda. ödeme alan bütün arkadaşlar güle güle harcasın.