0

alex de souza,van hoidonk, iki tane hırvat vardı rapaiç ve lazetiç kalecilerden alman schumacher ,engin, rüçtü rençber

0

fenerbahçe futbol takımının gelmiş geçmiş en büyük üç futbolcusu bence lefter küçükantonyadis , can bartu, ve alex de souza dır.bunların yanında cemil turan ,basri dirimlili gibilerinide unutmayalım.

0

fenerbahçe en iyi oyuncuların başında zekası ve yeteneği ile adından yıllarca daha söz ettircek olan vede heykeli olan alex de sauzadir.takıma kulübe verdikleri asla küçümsenemez hem ligde hemde avrupada.
peşinden benim için uche çok değerli bir oyuncudur diye dusunuyorum.onun alanında savunma olarak hemde ileri uçta attığı gollerle zamanında seyircinin gözdesi olarak bilinen bir oyuncudur.benim için 3. oyuncu ise tabiki eskilerden olan rıdvan dir.oda çok sağlam ayagi olan ve saglam işler basaran takım için herzaman katkı sağlayan bir oyuncudur rıdvan dilmende.

0

bence fenerbahçenin gelmiş geçmis en iyi üç oyuncusu kesinlikle lefter kücükandonyadis,can bartu,alex de souzadır.

0

alex de souza , luis nani ve nicolas anelka fenerbahçenin en iyi oyuncularıdır .

0

volkan demirel
ümit özat
alexs

0

lefter küçükandonyadis,can bartu, rıdvan dilmen, aykut kocaman, oğuz çetin gibi isimleri bir kenara koyarsak eğer alex de souza'yı ilk sıraya yazardım.ardından hollandalı yıldız futbolcu dirk kuyt'ı yazardım ikinci sıraya ve son olarak üçüncü sıraya volkan demirel'i yazardım. bu üçü ilk saydığım isimler kadar etkileyici olmasalar bile, fenerbahçe için çok büyük anlam taşımaktadır. her zaman canını dişine takarak futbollarını sergilediler, taraftarlar için bu üçlü unutulmaz kalacaktır.

1

lefter küçükantonyadis, can bartu, basri dirimlili'dir.

0

gelmiş geçmiş üç oyuncusu lefter küçükandonyadis,can bartu ve alex de souza.rıdvan dilmen, oğuz çetin, aykut kocaman da unutulmamalıdır.

0

lefter küçükandonyadis, alex de souza ve can bartu olarak sıralarım

0

lefter küçükantonyadis, can bartu, alex de souza.