0

pele. maradona. ronaldo. messi. c. ronaldo. suarez. neymar. zidane. raul

0

maradona pele hagi ronaldinho ronaldo messi

0

bu konuya rahatlık ile ronaldo,messi ve ronaldinho diyebiliriz . yani kendi adıma konuşmak gerekirse futbol tek ayak ile oynan bir oyun değil karşı takıma saygı duymaktır . sevgi beslemektir.
harikalar yaratan futbolculardan üç tanesi bunlardır . dediğim gibi bu benim fikrim zevkler ve renkler tartışılmaz . futbol hakkında pek çok şey söylenebilir . farklı yorumlar görebiliriz . ama futbol yada başka bir spor dalı farketmez. bu üç futbolcu ya saygı duymak zorunda herkes . kendini kanıtlamış insanlar hatta kendilerini fazlasıyla kanıtlamış insanlar bunlar. yaptıkları yardımlar ile sevindirdikleri çocuklar ile baş tacı olmuş durumdalar . bu futbolculara takılan taçlar yurekteki sevgiler tek oynadıkları futbol ile değil söylediğim gibi insanlar da oluşturdukları sevgi ve saygı ile de eş anlamlıdır .

0

yani bu konuda kesin açıklanan bir anket yada bir bildirge yok ama bence kendi görüşüm brezilyalı pele en iyi forvet yanında arjantinli maradona arkalarında portekizli ronaldo arjantinli messi gallerli garryt bale ardından zlatan ibrahimoviç en iyiler arasında gösterilebilir kaleci olarak bence muslera tüekiyenin en iyisi ama dünya genelinde never buffon en iyi kaleciler olarak gösterilebilir tabii bunlar benim görüşüm sizler başka fufutbolculsr diyebilir hatta sıraya koyabilirsiniz ama takım içindeki kaptanlıkları abilikleri ile bunlar pele maradona en iyileri diyebilirim

0

dünyanın en iyi futbolcularını say say bitmez, brezilyalı pele arjantinli maradona dünyanın gelmiş geçmiş en büyük iki büyük futbolcusu olarak konuşuluyor ama aktif futbol yaşantısına devam eden futbolculardan oluşan oyuncular buffo,neymar, lionel messi ,cristiano ronaldo, zlatan ibrahimoviç gibi isimler aklıma geldi.

0

galatasayın bütün oyuncuları bence koyu bi gsliyim

0

bunlara sıralamalar yapmak bence saçmadır. neden diye sorarsanız her oyuncunun özellikleri farklı olduğundandır. mesela messi ile ronaldo aynı özelliklere sahip değildir ama ikiside dünyanın en güzel topcuları arasında gösteriliyor. ben kıyaslama yapmam bu konuda , çünkü bu görüşler görecelidir.

0

ronaldo neymar messi alexis sanches ibrahimovic

0

dünyanın gelmiş geçmiş en iyi futbolcuları derken sadece oyuna bakmamak gerekir karakterede saygınlığada bakmalıyız.bence dünyaya gelmiş geçmiş en futbolcular cristiano ronaldo-lionel messi-metin oktay-gehorge hagı-buffon-sabri sarıoğlu-ilker casillas-didier drogba-wesley sneijder-fernando muslera-mariano-linnes-arda turan-volkan demirel-mert günok-serkan kırıntılı-fatih yıldız-mehmet baydemir-okan baydemir-ozan papaked-hasan şaş-ümit davala

0

1- pele
2- ronaldo
3- messi
4- neymar
5- mbappe

0

en iyisi kesinlikle zinedine zidane . kalede oliver kahn , sağ bek daniel alves, stoper de fernando hierro yanında sergio ramos , sol bek tabi ki roberto carlos
orta saha sağ açık luis figo ön libero cloud makalele , zinedine zidane , sol tarafta cristiano ronaldo
forvet arkası messi i forvet fenomen ronaldo
bu takım çok güzel takım

0

bana gore ilk sirada olmasi gereken kisi cristiano ronaldo. yani adamin calimlarini izlerseniz zaten anlarsiniz nasil bir futbol manyagi oldugunu adamin. resmen calimiyla adami yere dusurmustu bir futbol macindayken. yani real madrid cok sansli derdim ama real madridden juventusa transfer oldugu icin juventus takimi cidden cok sansli. ama real madridi birakmasina uzuldum ben sonucta yillardir o takimda oynuyordu. demek ki juventus daha cok para veriyor. parayi veren dudugu calar :).

0

pele,maradona,ronaldo,messi,mbappe,roberto carlos,alex de souza,lefter

0

dorukhan tököz emre mor cenk tosun abubakar

0

roberta carlos . backham pele maradona rivaldo ilhan mansız ronaldo messi quaresma alex de souza

0

dünyanın en gelmiş geçmiş en iyi futbolcuları sezon sezon farklılık göstermektedir. sezon başında transfere geç kalan benfica ile oynanan şampiyonlar ligi ön eleme maçlarına transfersiz çıkan fenerbahçe takımında dünyanın en iyi futbolcularından bir kaçı da yer almıştır. alexde souza bu futbolcuların başında gelmektedir. tabi hatırı sayılır bonservis bedelleri ile alınan futbolcu gözüyle bakılan ve dünya futbolunun gözde takımlarında yer almış olan ve ünlenen bazı futbolcular alınmış olsada hiç bir fayda göstermeden silinip gitmişlerdir. en ünlü futbolculardan biriside roberto carlos isimli brezilyalı defans mevki oyumcusu olarak bilinen kişidir. zaman zaman sol kanat oyuncusu bir frikikçi olarar rollere bürünsede dünyanın en ünlü en yetenekli en mütevazi oyuncularından birisidir. zamanında gövde gösterisi yaparak kalitesini göstermiştir. futbolu bıraktıktan sonra ise teknik direktörlül kariyerine başlayan oyuncu roberto carlos sivasspor takımının başına gelmiş ve başarılı işlere imza atarak kalitesini göstermeye devam etmiştir.

1

maradona,
pele,
ronaldo,
messi,
ronaldinho,
david beckham.

0

dünyanın gelmiş geçmiş en iyi futbol oyuncuları yabancı olarak pele, platini, maradona, roberto carlos, schumacher, ronaldo, messi vd. türk ya da türk liginde oynayan futbolcular, metin oktay, lefter küçükandonyadis, hami mandıralı, rıdvan dilmen, tanju çolak. sergen yalçın, şenol güneş, turgay şeren, can bartu,hakkı yeten, oğuz çetin vd.

1

dünyanın gelmiş ve geçmiş en iyi oyuncuları arasından mişel platini, tony şumaher, zalat, pele, diego armando maradona, sigilaçi, metin oktay, baba hakkı, lefter küçükandiyonis, ronalda, klinsman, ortega, roberto carlos, hagi, drogba, kaka lazde gibi oyuncular dünyanın bana göre en iyi oyuncularıdır.

0

dunyanin gelmiş geçmiş en iyi futbolculari,
hakan şükür
metin oktay
pele
ronalda
mesut özil
thiago silva
zlatan ibrahimoviç
ronaldo
messi
gianluigi buffon
neymar
luıs suarez
pierre