0

sorumani sitesini bir yıl sonra milyoner bir site olarak görüyorum. itirazı olan:d

0

şu anda yeni başladığım için soruma maniyi gerçekten de beğendim. eğer böyle devam ederse çok başarılı olacağını düşünüyorum birazcık gelen üyelerin sorduğu sorulara dikkat edilse daha iyi olur ve gerçekten sorumani sayesinde bir kültürün oluşacağını düşünüyorum sorumani gerçekten insanlara katkı sağlıyor. ben sorumani sitesini başarılı buluyorum tabii biraz eksiklikleri olabilir onlara da dikkat edilirse gerçekten en iyisi olma özelliğini göstereceğini düşünüyorum .ben diğer sitelere nazaran sorumaniye daha çok güveniyorum. çünkü sorumani diğer sitelere benzemiyor ve herkes sorumani sitesini övüyor diğer siteler gibi boş şeyler üzerine kurulmuş bir site değil en başka bir siteden geldiğin zaman orada çark çevirerek boşu boşuna insanları yorarak para kazanmalarını sağlıyorlardı ama sorumani o kadar güzel düzenlenmiş ki hem insanlar bilgi ediliyor hem de para kazanıyorlar ben gerçekten çok beğendim ve herkese tavsiye ediyorum inşallah sorumani daha yüksek yerlere gelecek.

0

sorumani sitesi daha da gelişebilecek bir site, herşey ellerinde.yukarıya çıkarak kitlelere ulaşmak da kendi ellerinde, herşeyi eline yüzüne bulaştırmak da kendi ellerinde.sorumani sitesi adım adım yukarı çıkıyor, 1 yıl sonra sorumani sitesi üzerinden büyük bir kitle oluşacağını düşünüyorum ve aile olarak yapılanacaktır.kabuk atarak herkesi kucaklayan bir site olacaktır sorumani ama tek engel belli bir çizgi üzerinde gidebilmeleri, bunu başarırlarsa herşeyin üstesinden gelebileceğinin sinyalini vermiş de olacak herkese çünkü umut ediyorlar bunları yapacaklarına dair ve bildiğimiz üzere umut ölüyü diriltir.umarım herşey güzelce devam eder, ben de yanılmam ve sorumani daha da yukarılara yükselerek herkesi tatminkar kılar.

0

suan benim icin bu sorumani yeni bir yer burasi oncelikle.bu guzel yeri acan ve para kazanmasi icin boyle bir etkinlik duzenleyen degerli kurucusuna tesekkur ederim.burda ki gelisim en cok burdaki soru ve cesitlilik vede kazanc limitine bakarak eger tabiki bu guzel sekilde nuksederse vede cesitlilik artarsa daha cok arkdas davet edilir ve ismi daha yukarlara cikarak gercekden para dagitan bir numarali plarrform olur.ayrica odeme suan gayet saglikli sekilde yapiliyor vede herkez memnun bu plartformun odeme gucu iyyiyse bir kac kurus daha artmali vede kullanicilarin maillerine cevap daha hizli verlirse daha iyi yerlere gelir bence .ama dedigim gibi extra birseyler yaparsa kimse tutamaz burda alir basini gider bence tum gununu buraya ayirip para kazanan dostlar bile vardir.sorumani irene konusunda sorun cekmedikce ve biz uyelerin arkdaslarimizi davet ettigimiz surece zirvenin tek sahibinin olmasinda ilk ve tek adayidir.

0

bu konuyla ilgili bir öngörüm yok maalesef.umarım hedeflenen noktaya gelirler.sorumani muhafazakar anlayışta bir site olmaktan uzak durabilirse gayet başarılı olabilir sanki.anlamsal kaygılarımız var mı var.lakin bunu birlikte değerlendirip,kararlar ortaklaşa alınabildiģinde aşmamız mümkün.

0

sorumani bir yıl sonra türkiye'de çok kullanılan ve bilinen bir site olarak görüyorum ayrıca yazarların daha fazla kazanç sağlaması için yeni özellikler ve etkinliklerin getirileceğini tahmin ediyorum

0

yani sorumani'yi bence bir yıla kadar yükselir gibime geliyor. bence daha güzel şeyler olacak gibime geliyor. inşallah da öyle olur ben isterim ki sorumani'nin her zaman yükselmesini ve ayakta durmasını başarılı olsun her zaman site böyle devam ederse çok güzel olur. gerçi bugün yaptığı hareketten dolayı belki üye kaybedebilir.. çünkü çok saçma bir hareketti bazı insanların sorduğu saçma sorulardan dolayı bizim kazançlarınız düştü bu bence olmaz yani böyle bir şey olmasını istemiyorum.. eğer böyle bir şey yapmazsa zaten site on numara olacağına inanıyorum.. zaten site şu an bile güzel biraz eksikleri var. daha o da yeni olduğu için ve 1 sene sonra da site tam oturmuş olur ve iyi bir kazanç elde etmiş oluruz.

1

bir yıl sonra başvurulan bir bilgi kaynağı olacak. o yüzden kalitenin korunması için, üye alımları durdurulacak ve bir kullanıcının aylık sayılı kişiyi davet etme hakkı olacak. davetiyeler internette aranılır hale gelecek. kullanıcılar çok güzel gelirler elde etmeye devam edecekler ve şimdi üye olup tek bir soru- cevap yazmamış olan arkadaşlar site kıymetlenince uğraşılmaz dedikleri bu siteye dönüp, internetten ek gelir elde etmenin en güvenli yolunu keşfedecekler. eskilerde referanslardan gelen gelir ve elde ettikleri kazançlarla garanti bir ek gelir sistemine inanmanın tadını çıkaracaklar.

bu şekilde devam ederse, tam olarak böyle olmasa da başarı grafiğini hızla yükseklere taşıyacaktır sorumani.

0

umuyorum ki 1 yıl sonra sorumani de çok büyük değişikler yapılacak ve insanlar şu anki kazandığı paraların kat kat fazlasını kazanabilecek. yeni aktiviteler ve daha bir çok özellik uygulamaya eklenecek. umarım bunların hepsi 1 yıldan daha az bir sürede gerçekleşir.

0

inşallah istedigi yerde olur güzel bi site yaoilmis gayette tutulan bi site haline gelmis süperde olmus cunk bilgi sitesi sitesi oldugu icin guzel yerlere gelecegininden eminim başarilarin dewamini olur ins.

0

aslında tutunur giderse bata iyi yerlere gelebilir bazı oyunlarda güncelleme ödeme falan derken yetistiremiyorlar yada istedikleri gibi gitmiyor oyunu kaybediyorlar inşallah bund bir sıkıntı olmaz henüz yeniyim an sorumaninin iyi bir yerlere geleceğine inanıyorum eğer herkesi mutlu ederse ve gayet iyi ilerleme kaydedilir güzel yerlere gelir.hem eğlenme imkanı var hemde kolayca para kazanıyoruz. öğrenirken eğlendiriyor insanlar kolay şeyler ariyor artık ve guvenebilecekleri birşeyler arıyorlar ve bence gayette severek soruları yanıtlıyorlar eğer oyun zorlaşır ve paralar yatmazsa herkes mutlu olmaz ve sorumani bir ilerleme gösteremez zaten diye düşünüyorum. önce herkes sevmeli ki güzel yerlere gelsin.mesela bizim orda bir eczane var yıllardır halkın sevgisini kazanmış ve hala kazanıyor başka bir eczane açıldı ama orası tutunamadı çünkü belli bir adları yoktu ve taninmiyorlardi eğer onlar da taninsa halkın sevgisini kazansa herkes orayı tercih ederdi

0

yeni bir kazanç kapısı olarak görüyorum. yani ek gelir sağlayan internet sitelerinin başını çekeceğinden eminim bu sitenin. hem şuan bile, yeni açıldığı halde onca yarışmalar yapmış bir site anca böyle bir başarı beklerim ben. :) ama gerçekten sitede bazı sorulara denk geldiğimde anladım. bir çok yazar bir çok defa ödeme talebinde bulunmuş ve fazla bekletilmeden hesaplara yansıtılmış. baya ilerler yani bu site.

0

sorumani bir yıl sonra çok iyi yerlerde görüyorum. üyelerine daha yüksek kazançlar sunacağını ve ve daha iyi reklamlar yaparak o kalitesinin ve değerini arttıracağını inanıyorum. sorumanin yürüttüğü çalışma sistemini çok beğeniyorum öncelikle bir internet sitesi kurup insanları üyesi yapıp, seviyesini yükseltip sonra reklam alımına başlaması çok güzel bir başarı tebrik ediyorum.

0

sorumaniyi bir yıl sonra daha fazla kazanç sağlayan bir uygulama olarak görüyorum her iletisim aracında indirilmis ve devamli giris yapilcak bir uygulama olarak görüyorum bem.

0

bence sorumani bir yıl sonra baya iyi yerlere gelicek özellikle biraz daha yüksek miktar verirse soru basına ben ilerde soru
maninin baya iyi yerlere geliceğini ve ülkemizde en çok kullanilan uygulama olcağını düsünuyorum nedeni ise basit hem bilgi kazanmak hem para kazanmak biraz sabır istiyor para kazanmak için ama ben şahsen bu uygulamadan çok bilgi elde edindim edinmeyede devam edeceğim ilerde bence sorumani google playe giricek ve ordan insanlar indiricek belki vardır bile bilmiyorum ben her zaman googldan giriyorum sorumani eğer ödemeleri falan sıkıntısız yapmaktaysa ilerde dediğim gibi bu ülkenin vazgeçilmez uygulamarindan birisi olacaktır tesekkürler sorumank.

0

tüm telefonlarda uygulama haline gelecek diye düşünüyorum hatta en çok kullanılan uygulama olur ne dersiniz ?

0

sorumani'yi bir yıl sonra nerede görüyorum? ben siteyi bir yıl sonra site kimliği oturmuş, hatta mobil uygulaması çıkmış, ünü ekşi sözlük kadar yaygın olup yazarların sürekli yazdığı, aktif olduğu seviyeli bir site olarak görüyorum.

1

insaallah en iyi soru cevap sitesi olur ve cigir acar

0

umarım hedeflenen noktada olur.

0

mükemmel bir blog yazarı olarak görüyorum.