0

bu rüyaya göre değise bilir. simdi bazı rüyalar allah tarafından bize bir uyarı amaclı oluyor. en azından ben böyle düşünüyorum. allah bazı seyleri bize rüyamızda anlatmak istiyor. fakat bazı rüyalar sadece bilinc altımızda düşündüğümüz şeyleri bize göstermektedir. bu durumda bu rüyalara inanmak ve ciddiye almak dogru olmaz. zaten gördüğünüz rüyanın ne olduguna göre inanıp inanmamanız gerektigini anlarsınız diye düşünüyorum.

0

arkadasim olurmu hoc oyle sey bak sana birgun ruyami anlatayim aslanlar tarafindan kacirildim kopek kovaladi hadi bu muhtemel de aslan beni nasil kacirsin universiteyi kazanamadim bu cok dogal bir ruya:) ama ruyanin gorulus ve gerceklik payina da bagli olabilir bence ben inanmiyorum yani gundelik yasadigin sinir stres ortam ders sosyal cevren daha neler yapiyosan onlarin yogunlugu olur kafanda ki bana bu sacma gelir yani ruyanin gercek olma payi olamaz denilemez tabi vardir ama sacma sapan bir ruya gormessen hangi ruyayi gorecegine bagli ki insan beyni bir gecede milyonlarca ruya goruyormus ve sen bunun sadece ve sadece bir kac tanesini hatirlayabiliyosun yani dusun bu ruyadan ruyaya daliyorsun ordan oraya kosturuyorsun orada yorulup orda dinleniyosun ankaraya gidiyosun mesela bi bakiyosun izmirdesin dur diyosun bir yuzeyim izmirde denize giriyosun serinliyosun bir kizla tanisiyosun asik oluyosun denize giriyonuz beraber falan op bi bakiyosun ki ne kiz ne deniz bi uyaniyosun heryer su altina isemissin al sana ruyanin gerceklik payi yasasan yassasan ancak ki bunu yasarsin daha fazla birsey bekleme beklesen de zaten olmaz kendi kendine fesfese yapilmazda zaten evet ruyasindan etkilenip belki yasayan bir baska durum olarak hayatta karsilasan insanlar vardir yoktur diyemeyiz ama onlar da cok gercekci bakarak olaya sanki gercekten yasayacagina inandirirsa kendini zaten paikolojik olrak yasar onu ve gercekten zihninde canlandirir ve olur egerki fazla iplemez ve sallamassan birsey olmaz ki sallama zaten ruya de gec

1

vala ne desem yalan olur ben kulaktan duyma bildiklerimi soylicem insan uyuynca ölürms allah katına cikarms bu gördüğünüzde rüya sanarms yani rabbm ona. gösterirse birseyleri bır kaç kişiden duydum ben ne kadar doğru yalan bilemicem yani sadece soyliyim dedim ama bazen rüyamda gördüğüm şeyleri aradan zaman geçtikçe ben bu anı yaşadım diyorum oda dejavu oluyor zaten inanayım ben ozaman :)