0

bilgi yükü mutluluk saglamayabilir fazla bilgi diye birşey yoktur beyin işe yaramayan kullanılmayan bilgiyi siler.

0

evet bazen insanin bildigi yuktur. keske bilmeseydim hic ogrenmeseydim dedigi seyler olabilir. benim hic bilmeseydim dedigim seyler cok fazla.. mesela biri hakkinda birsey duyuyorsunuz ve bunu ondan hic beklemiyorsunuz ve bu sizi yiyip bitiriyor insan dusunuyo dusunuyor ve bu ona yük olmaya basliyor. cok fazla bilmemek lazim. ve her seyi cok merak etmemek lazim. lafın dedikodunun geregi yok. bide her bildigini her yerde soylememek lazim. buda altin kurallardan bir tanesidir benim icin.

0

bilgi yük olmaz. bilgi daha çok eğitim ole olur. bilgili insan herşey için en doğrusunu yapmaya çalışır.

0

bilgi yüklü olmak mutluluk duygusunda oldukca etkili bir rol almaktadır. bilgi sahibi olmanın bir çok yolu vardır. bunlardan birisi kitap okumaktır. oldukca fazla kitap okuyarak cok yartlı bilgiler edine bilirsiniz. bir digeri filim izlemektir. basarılı ve oldukca fazla izlenen bilgi veren filimler vardır. bu filimleri izlemek bir insanı bilgi dolu yapar. bir diger yöntem olarak düşündüğüm müzik eserleridir. müzik dinlemek ile insan bilgi sahibi olur. diger yöntem ise tabikide en önemli olan belgesellerdir. belgesel denilince akla sadece hayvanların hayatı gelsede bir çok farklı konular iceren belgeseller vardır. bu belgeselleri izlemek insanları bilgi sahibi yapar ve bilgi insanı mutlı etmek için en önemli etkidir.

0

bence insan mutlu olmayı hakkeder bu yüzden de sonuna kadar uğraşmalı

1

bilgi yükü mutluluk da önemlidir mutlu olmak istiyorsan neleri doğru yapacağını bilmen gerek bilgi insana yük değildir bilgi insanin zihnini güçlendirir