0

mutluluk annemin yüzünde gördüğüm tebessümdür. tek cümleyle ifade edecek olursam.. çünkü o mutluysa ben de mutluyum böylecek mutluluk bu şekilde çıkıyor..

0

mutluluk insanın kendi içinde olan bir şeydir. insan ancka kendi içinde mutlu ve huzurlu ise bunu başarabilir yani mutlu olmayı. mutluluk aslında başkalarına bağlanan birşey olmamalıdır. çoğu zaman bu hataya düşebiliyoruz mutluluğu hep başkalarında arıyoruz evet elbette sevdiklerimiz de bizi mutlu eder onlarla ağlar onlarla güleriz kimi zaman. ancka insan yalnız kaldığı zaman yanında kimse yoktur. yada insan birini kaybettiği zaman çok acı büyük yaşar ancak daha sonra hayatına kaldığı yerden devam etmeye hayata bir şekilde tutunmaya çalışır birini seversiniz ve ayrılırsınız sevdiğiniz zaman da ayrıldıktan bir süre sonra da mutlu olabilirsiniz. yani kimse buna engel değildir. mutlu olmak inanın içinde yaratmış olduğu bşr eylemdir. hayatı nasıl yaşıyor veya nasıl bakıyorsabız belki de mutluluk buna göre şekillenir. örneğin siz pozitif düşünen olumlu düşünen ve umut eden bir insansanız mutlu olacak bir şeyler yarstırsıbız mutlu olacak sizi mutlu edecek şeyler illaki varır. kendi içiniz de veya başka şekiller de. ancak siz karamsar bir ruh haline sahipseniz olumsuz düşünüyorsanız hayatı bu şekilde yaşamak sizin için oldukça zor olacaktır çünkü mutluluk dene o şey kapanızı hiç çalmayacaktır. sadece anlık mutluluklar sevinçler yaşarsınız. umut etmeyi ve mücadele etmeyi bırakırsanız. insanın içindedir mutluluk onu bulmak onu çekip çıkarmak gerekir. içinizdeki çocuğu hatırlayın. onu saklamayın lütfen ortaya çıkarın.

0

bir anda gelen sevinç, paylaşım, gülme istenilen kavuşma

0

birine iyilik yapmak insana mutluluk getirir başkasını mutlu etmek kendimizide mutlu etmek demek paylaşmak dertleşmek

1

nasıl tarif edilir ki mutluluk , insanın içine huzur dolar , sevinç dolar , güven dolar , kendini iyi hisseder

1

mutluluk kalbinin hiç durmadan atmasıdır.mutluluk kendini yalnız hissetmemendir.mutluluk sana değer veren insanlarının olduğunu bilmendir.

1

huzurlu olan insan mutludur bana göre. o yüzden mutluluğun temeli olan huzuru tarif etmek lazım. uyurken düşünmeden , pişmanlık duymadan , kalp , vicdan rahatlığı ile uyumak. yemek yerken , otururken vicdan rahatlığı ile oturmak. ve karışan bir insanın ezici yorumlar yapan bir insanın olmaması hayatında . bunlar bazı unsurlardır huzurda ki.

1

mutluluk tam anlamıyla sevdiğim adam demek ondan başka mutluluk yok

0

tarifi yok ki olduğunda soylerim birde görecelidir