0

hayır. hıc bı zaman toplum ıcın yasamadım allah nasıb ederse bundan sonrada kım ne der dıye yasamayı dusunmuyorum ınsanlar zaten konusacak cok sacmalıklar buluyorlar sen ne kadar ıyı olsan bıle ınsanlar bır sekılde bulacak konusmanın yolunu onun ıcın en ıyısı takmamak yanı konusar konusar susarlar sonucda onemlı olan kendı hayatından hımse ıcın odun verme bos ver ınsanları onemlı olan sensın sonucda

0

bizim derdimiz olmasa bile toplum kendilerini bize dert ettirmeyi her zaman başarıyorlar. sürekli insanı bir yargılama peşindeler.

0

benim öyle bir derdim olmadı ama annem ve ananem de bu çok fazlaydı. onların bu takıntıları yüzünden bir çok şeyde kısıtlandım. ne kadar anlatmaya çalışsam da anlamadılar. ama onlarda gördüler birilerine laf söyleyen insanlar daha fazlasını yapıp kendilerine bir şey dedirtmiyorlar.

0

toplum önemli ama ben pek onemsemem nasıl yaşıyorsak oyle yaşar geçerim ama bazıları yerlerde toplum önemli

0

öyle bir derdim yok saileme ve bana yakışanı yaşıyorum. bana karışan olursa da ağzının payını veririm.

0

hayır kimin ne dediği beni ilgilendirmez. herkes'in kendi hür iradesi benim hayatım kimseyi ilgilendirmez,nasıl ki başkasının hayatı beni ilgilendirmiyorsa. herkes önce kendi kapısının önünü süpürsün.

1

toplumun düşüncelerini pek umursamiyorum doğrusu

0

yok allah’a şükür bir derdim kendi ekmeğimizde kavrulup gidiyoruz