0

evleneceğim insanı öncelikle sevmiş olmam gerekiyor. onu sevmek içinde onun kalbini görmem onu tanımam analiz etmem gerekiyor. evleneceğim kişinin öncelikle bana güven veren birisi olmasını isterim bana güven veren, saygı duyan, beni seven birisi olmasını ve anlayışlı biri olmasını isterim ancak tabiki sadece bana karşı değil bu tutumunun genel olarak böyle olmasını uyumlu anlayışlı samimi biri olmasını isterim. merhametli vicdanlı biri olmasını isterim herşey den önce. birşeyleri sevsin isterim yani bir kuşu çiçeği bir hayvanı insanı canlılara değer veren biri olmasını. insanları canlıları hor görmesin isterim bunlar benim için önemlidir. ağzı bozuk biri olmasını istemem mesela. aydın biri olmasını isterim karşımdaki insanın ne istediğini bilen biri net olan biri bilinçli eğitimli en önemlisi kendini yetiştirmiş geliştirmiş biri olmasını isterim mümkünse kitap okuması anlayışlı uyumlu ve romantik bir bir insana olması beni mutlu eder. her şeyden önce karşımdaki insanın bana sadık kalacağına bana güven vereceğine emin olduğum biri ile bir birliktelik kurmak isterim ancak bunu hiçbir zaman bilemeyiz tabiki hayat neler getirir hayatta başınıza neler gelebilir bunu bilemezsiniz. bunun yanında bana sahip çıkan arkamda durabilen gerektiğinde komik eğlenceli sıcak, gerektiğinde ağırbaşlı ciddi biri olabilir. genellikle iletişim ve sohpet düzeyi yüksek bir insan olmasını isterim karşımda. yani benimle derdini paylaşmaktan çekinmeyen iletişim kurabilen bir insan olmasını isterdim. iletişim kurması ve iletişimin kopuk olmamasını siteşm yani kendini ifade etmesini bilen öfke kontrolü olan şiddeti sevmeyen daha skin yapıda bir şsnan isterim karşımda ç aklını kullanabilen iyi biri kalbi temiz merhametli bir adam olsun isterim. ancka tabiki hiçbir şey beklediğiniz gibi olmaz hiçbir şey hiçkimse mükemmel değildir bende öyle tabiki hiç kimse dört dörtlük değildir. bende karşımdaki insandan çok şey beklemiyorum açıkcası önemli olan onun iyi bir eş olması iyi bir baba olabilmesi sorumluluklarının bilincinde biri olabilmesi ve tabiki beni anlaması benimle sağlıklı bir iletişim kurabilmesi. yani karşımdkai kişinin karakteri oldukça önemli benim için bu yüzden evleneceğim kişiyi çok iyi tanımak, tartmak ve analiz etmek isterim. onu tanımadan onunla bir yola çıkmak istemem.

0

evleneceğim kişi aileme saygısı ve sevgisi ile ön plana çıkmalıdır. eşim olacak insanla bir çok ortak noktamızın olmalıdır. bana olan sevgisinin yanında saygıda olmalıdır. tabi ben bunları sayarken hayalden ibaret gibi geliyor fakat öyle insanlar çok. sorun bizde. gelecekteki çocuklarıma iyi bir anne olacağı hakkında gram bir düşünce vermemelidir. bazı sorunları var ise bunu medeniyetçe olan konuşma yöntemi ile çözüm aramalıdır. haksız olduğunda kabul edip özür dilemeli haklı olduğunda hakkını sonuna kadar istemelidir. yalan söyleyecektir elbette fakat bu durumu en aza indiren kişilerden olması çok önemlidir. yani özü sözü bir olmalıdır. başta da değindiğim gibi ailemle iyi geçinmeli ve sevgi beslemelidir çünkü aile ve eşiniz arasında kalmak istemem asla. aynı takımlı olursak çok güzel olurdu.

0

öncelikle beni sevmeli ve kafa dengim olmalı. anlaşabileceğim birisi olmalı. birbirimize kesinlike güvenmeliyiz. eğer aramızda zaten bunlar varsa sorun yoktur. evleneceğim kişinin gönlü güzel olmalı ayrıca.

0

öncelikle sevgi,saygı ve anlayış gösteren birisi olması lazım. benimle beraber her türlü cılgınlığı ve delilikleri yapacak birisi olması lazım. her ne kadar deli olsada kalbinde kin,öfke,nefrert barındırmak yerine iyili ve güzellik barındırmalı.

0

dürüst, yardımsever, merhametli, sadık, kıskanç,değer vermeyi bilmeli, yanımda olduğu zaman hatta hayatımda olduğunu bildiğim zaman bile dünyanın en mutlu , en şanslı insanı gibi hissetmeliyim, her koşulda yanımda olabilecek, her koşulda yanında olmama izin verecek, hem en iyi arkadaşım,hem dert ortağım hem de suç ortağım olmalıdır.

1

ömür boyu gözüm kapalı güvenebileceğim, bir ömür aynı yastığa sadakatle baş koyabileceğim bir insan olmalı. allah herkesin gönlüne göre versin.

0

ailemin karşısına gönül rahatlığı ile çıkarabileceğim birisi olmalıdır.