0

evleneceğim kişiyi öncelikle iyi tanımış olmam gerekiyor karakteri ve kişiliği benim için oldukça önemli tabiki önceliğim maneviyattır. yani onun davranışları gerek bana gerek çevreye karşı olan davranışları tutumu nasıl birisi örneğin düşünceli mi anlayışlı mı kendine geliştiren birisimi bakımlı biri mi bunlar dikkatimi çeker ve gözlemlerim. duygusal birisi mi sevgi saygı duyan güven veren bir adam mı nasıl birisi bu bağlam da da yine analiz eder tanımaya çalışırdım. yani karşımdkai insanın bana güven vermesi sevmesi saygı duyması anlayışlı olması aklı başında birisi olması çevresine karşı bana karşı iyi yapmış olduğu davranışları. kendine olan saygısı bir kadına olan saygısı bunların hepsi dikkatimi çeker. mesleği kendini geliştirip geliştirmesi gibu gibi durumları da merak ederim. tabi öncelik sevgidir insan sevdikten sonra gerisi gelir elbet ama bunlar d aolduköa önemlidir ve dikkatine çeker karşımdaki insan da.

0

evliyim evlendiğim sırada karşımdaki insanda öncelikle saygı aradım daha sonra onun iyi olması, güvenilir olması, evime bana destek olması benim aradığım özelliklerin onda olduğunu gösterdi.

0

benim bir erkekte aradığım özellikler birazcık yakışıklı olsun güldüğü zaman çok tatlı olsun, dünya iyisi olsun ,hatta gamzeside olabilir . bide aileme saygılı davransın kibar bir beyefendi olsun hep beni sevsin, beni kiskansin . beni ömür boyu sevsin bir mesleği olsun yeterli bu kadar çok bisey istemiyorum zaten .

0

evleneceğim adamda aradığım özellikler; hımm zor yerden geldi bu soru. sadece iyilik nedir onu bilsin, bilincinde olsun. allah'tan korksun. başka da bir şey istemem. kimin aklına ne geliyorsa bu iki seçenekte saklı olacak zaten.

0

evli olduğum için özellikleri esmer görüyorum iyi temiz kalpli efendi yakışıklı sarışın :). saygılı benm aileme. evladını seven bir baba evine ekmek parası getiren adam gibi adam yani