0

ben kan vermekten korkuyorum ama kan bağışı yapamıyorum çünkü 50 kilo altındayım ve kansız olduğunu düşünüyorum

0

kan vermek beni çok korkutuyordu açıkçası. ama artık kan veriyorum ve hiçbir şekilde korkuyorum bu korkumu yendim. çok istiyordum bu korkumun üstüne gitmeyi. artık o yüzden kan vermek benim için bir korku halinden dönüşüp insanlara faydalı olmak anlamına geldi. evet kan veririm kan bağışı da yaparım. neden yapmayayım ki... insanlar genellikle kandan korktukları için kan vermiyorlar kan bulmadan hastalar zorluk çekiyor. bence korkmalılar üstüne düşmelilerdir. çünkü kan bağışında bulunmak ve kan vermek gerçekten çok iyi. hangi vücudumuza hem de diğer insanlara faydamız oluyor. kan vererek en azından vücudumuzdaki kanlar yenileniyor ve daha yenisi yapılıyor.kan bağışı yapılarak da insanlara hem yardım ediyoruz hem de onların hayatlarını kurtara biliyoruz bazen. o yüzden çok önemli kan vermek ve kan bağışında bulunmak.bence herkes artık kan korkusunu yenmeli ve kan bağışı yapmalıdır.

0

kan bağışı bence herkesin duyarlılık göstermesi gereken bir konu sonuçta bağışladığınız kanla hem bir cana can katıyorsunuz hem kendi sağlığınız için iyi bir şey yapıyorsunuz.kan bağışı yapmak isterdim maalesef yapamıyorum fakat imkanım olsa düzenli ve mümkün olduğu kadar sık bağış yapardım.imkanı olanlar kan vermenin size bir zararı yok ha iğneden korkarım diyebilirsiniz ama sizin kanınız ile hayata tutunan bir canlının varlığı hiçbir şeye değişilmez bence.

0

kan vermeden önce korkmuyordum ama iğnesi öyle kalındı ki... kan hücreleri parçalanmasın diye öyle iğne kullanıyorlarmış. mehmetçiğimize gönderdiler. korksam da gerekirse yine veririm

1

kan vermekten korkmuyorum çok kan bağışı yaptım hastanelerde ve kızılay çadırında ayrıca kan vermek için korkuyorum numarası yapıp kan vermeyen zihniyet yarın birgün aynı olay sizlerinde başına gelebilir. elinizde geldiği kadar kan bağışında bulunun çünkü 1 kişiden alınan kan 1 hastayı kurtarır.

1

kan vermek beni korkutmuyor ve düzenli olarak kan bagısı yapıyorum. bunun nedeni bagışlanan her kan bir kişinin hayatını kurtarmak için kullanılır. imkanı olan saglık sorunu olmayan herkesin duyarlı olup kan bağışlamasını rica ediyorum. fakat kanı bağışlamak için her yere vermeyin bazı art niyetli insanlar bu kanları yabancı ülkelere para karsılığında satıyor. kızılay gibi bilindik ve güvenli yerlere yapmanızı öneriyorum.

1

kan vermekten korkmuyorum. bu zamana kadar bağış yapmak için kan vermedim ama vermeyi çok isterim.

1

yok beni hic korkutmaz. hatta kan bağışçısıyım. birde belli kilonun altindaki insanlardan kan almiyorlar

1

kan vermeyi çok isterdim korkmam ama kansız olduğum için benden kan alamıyorlar

1

kan vermek beni korkutmuyor,daha önce hiç vermedim,ama vermek isterim.

1

kızılay çadırında kan vermek istedim ama benden almadılar.

1

akacak kan damarda durmaz misali korkamam kan veririm