1

türk yapımı korku filmleri yeterince korkutuyor mu, en çok hangi film mi izlerken korktunuz?

hakketten çok korkunç yapıyorlar insanın psikolojisini bozuyor.

9 cevap
0

türk korku filmleri cin temalı olduğu için hiç izlemediğim bir türdür.

0

üc harfliler marid adli filmi izlerken gercekten korktugumu bılıyorum.yani filmi izlerken degilde filmi izledikten sonra diyelim biz buna.tam bir hafta filmin etkisinde kalmıstım.

0

hayır hepsi nerdeyse aynı güldürüyorlar resmen

0

türk yapımı korku filmleri daha çok alıntı üzerine olduğu izin özgün bin içerik az sayıda. daha çok dinsel korkuya yönelik fimler örneğin; dabbe, karadedeler vs.

0

türk yapımı olan korku filmlerinin hiçbirini beğenmiyorum evet hepsini izledim ve hiçbiri beni korkutmadı yabancılar bence bu konuda çok daha başarılı ve çok daha iyiyim o yüzden yabancı korku filmlerini daha çok seviyorum ve çok daha fazla tercih ediyorum .yerli korku filmlerinin konuları hemen hemen aynı oluyor sadece ses efektleri çok fazla ve insanlar bence sadece ses efektlerinden korkuyor .filmin konuları çokta açıcı değil.

1

türk milleti olarak korku için yeterli basarıyı elde edemiyoruz. dabbe olsun sıccın olsun bir çok filim cekildi. fakat yeteri kadar korkutmada basarıyı elde edemediler. bide bu milletten kaynaklanıyor. türk milleti olarak korkusuz oldugumuz için pek korkmuyoruz.

0

büyü ve üç harflilerle ilgili olanlar filmler le iyice bunalttılar o yüzden hiç beğenmiyorum bu sıralar.

0

büyü filimi hakikaten korkuç insanın tüyleri diken diken oluyo izlerken

0

hepsi aynı konu zaten ülkemiz dine ve hurafelere çok inandığı için bunu kullanıyorlar hepsi çok başarısız.