0

pozitif bir insanım kolay kolay sinirlenmem niyetlerimi hep iyi tutmaya bakarim çünkü içiniz dışınıza yansır.guler yüzlü olmak lazım şu 3gunluk dünyada kalp kırmaya gerek yok diye dusunuyorum.hepimiz kardeşiz birbirimizi kıskanmasak öfke duymasak hayat okadar güzel olurki ama birbirimizin açığını aramaya çalışmaya devam edersek bir adım ileri gidemeyiz.

0

pozitif bir insanım ve cok neşeli bırıyım negatif insanları hiç sevmem

0

belli değil aslında durumdan duruma değişir ama genel olarak negatif biriyim

0

genel anlamda iki taraflı bakarım ama negatif düşüncelerim daha ağır basar yaşadığım olaylara ne zaman pozitif baksam hiç iyi şeyler olmuyor çünkü.ama konu kendim değil başkaları olunca çok daha pozitif bakabiliyorum

0

değişik bir insanım aslında. hem pozitif hem negatif. ama çoğunlukla pozitifim diyebilirim. moralim bozuksa ama bütün gün fena negatif olurum.

0

pozitif bir insanım gülümsemenin insanları iyileştireceğini düşünürüm hep ama bu pozitiflik her konuda yok bazen olumsuzlukları göz önünde bulundurmalıyız hayat sonuçta kötülükler çok fazla negatif olduğum zaman sakin bi yerde toprağa ayaklarımı koyarım rahatlatır yada yağmur sesini dinlerim

0

genelde hep ne pozitif ne negatif insanım genelde birileri benim neden hep hayattan bıkmış gibi olduğumu sorduklarında bıkmadım derim bu birazda insanın tanıyıp tanımaması ile alakalıdır insan ruh hali her an değişebildiğinden dolayı asla belli edemez tam olarak nasıl olduğunu bu çok karmaşık birşeydir ruh hali bir insan için çok önemlidir

1

ikizler burcuyum ve gelgitlerim oldukça fazla. anım anımı tutmaz, çok pozitifken bir anda negatife evrilebilir enerjim. ama pozitif olmaya gayret gösteriyorum. etrafımda da neşeli biri olarak bilinirim. enerjimi yüksek tutmaya özen gösteriyorum.

1

negatif bir insanım. çünkü bu hayat beni çok yordu. ben ne kadar pozitif olmak istesem de olmuyor. ama bu negatiflik sadece kendime. başka insanlara karşı gayet pozitifim.

0

pozitif bir insanım. hayatımda hiçbir şey yolunda değil fakat aldığım yumuşatıcının kokusu çok güzel diye 3 gün mutlu olmuşluğum var.

0

genellikle negatif bir insanım her zaman en kötüyü düşünüp ona gore kendimi hazırlarım

0

moduma göre değişiyor. bazen çok çok pozitif bazen dünyam yıkılmış gibiyim.

0

kendinde pozitif düşünen bir insanım çok nadir negatif düşünüyorum