0

üzerini deki negatif enerjiyi atmak için meditasyon yapabilirsiniz bu etkili ve faydalı olacaktır. aynı zamanda güzel bir temizlik yapabilirsiniz negatif enerjiyi atmak için odanıza sıkacağınız güzel kokulu spreyler ile odanızın güzel kokmasını sağlayabilirsiniz. üzerinde stresi atmak için de ruhunuzu dinlendiren müzikler dinleyebilir çeşitli spor dalları ile ilgilenebilirsiniz. veya çıkıp dışarı da yürüyüş yapabilir temiz hava alırsınız . ilgi alanınız ne ise onlara yönelebilriisniz . sosyal aktiviteler yeni insanlar tanıyabilir vaktinizi bu şekilde değerlendirebilirsiniz. yeteneklerinizi keşfedin kendinize vakit ayırın kitap okuyun kursa gidin yazı yazın bir şekilde gününüz geçsin. stresle başa çıkabilmek için bunlardan yararlanabilirsiniz. ayrıca yazı yazmak insanı her bakımdan rahatlatır.

0

stresli yaşamdan uzak durarak atılabilir ki bu da çok zor bütün gün iş yerinde çalış yanlış yapmamaya çalış sonra birde gıcık iş arkadaşları müşteriler vs vs vs birçok sebep eklenir. arkasından kendine ve dinlenmene ayıracak zamanın olmaz para kazanırsın ama harcayacak tatil yapacak zamanın olmaz. gene de spor ya da meditason yapılabilir eğer yoğun iş hayatından fırsat bulunabilirse. akşamları sesiz sakin şekilde kitap okumak da stresi azaltır beyni dinlendirir

1

sizin enerjinizi aşağıya çeken insanlardan olabildiğince uzak olmak. asgari iletişim kurmak, enerjinizi koruyacaktır. enerjinizi yükseltmek için de sevdiğiniz aktiviteleri yapabilirsiniz. müzik dinlemek, eğlenceli şeyler izlemek, kitap okumak, dua etmek, hayal etmek vs...

1

müzzik dinle yürüyüş yap uyu kitap oku koş

1

stres ve olumsuz düşünce ve enerjiden kurtulmanın çeşitli yolları var.bunlardan ilki stresli ortamdan uzaklaşarak sizi geren yoran veya sinir eden insanlarla en asgari düzeyde iletişim kurarak bir nevi enerjiyi korumak.

0

stress ve negatif enerjinin atılmasın da en büyük pay vakit geçirdiğiniz ortama bağlıdır .eğer iyi bir aile ve arkadaş ortamınız varsa kesinlikle bunun tadını çıkarmak gerekir.bunun dışında nefes egzersizlerinin,meditasyonların ve sporun da çok faydası olduğunu söylüyorlar.

0

sakinleşmeyi düşünerek sağ yumruğumuzu 90 saniye boyunca sıkarak ve yeşil çay içerek