0

bu siteyi uzun zamandır kullanıyorum yaklaşık 1 ay ve 2 aydır kullandığım söyleyebilirim bir kez ödeme talebi aldım buradan 25 tl olmak üzere benim bir arkadaşım var beni o çağırdı buraya o arkadaşım ise 2 aydır bu sitede dolanıyor yani bu siteden para kazanıyoruz sadece parada kazanmıyor mu zor soru sorarak bilgilerde öğrendiğini söyleyeyim size. adamlar ne güzel paramızı yatırıyorlar eğer böyle paralarımızı yatırmaya devam ederlerse ben bu sitede kalıcı olacağını düşünüyorum ne güzel soru sorarak veya sorulara cevap vererek hem bilgi dağarcığımızı geliştiriyoruz hem de para kazanıyoruz bence mükemmel bir uygulama olmuş böyle ve uygulamalar ülkemizde böyle uygulamalar şart herkes elinde telefonla geziyor bu aralar yanlış mı elinde telefonla ya whatsapp'a giriyorlar ya ınstagram'a giriyorlar ya da başka bir yere gidiyorlar boş boş geziyorlar yani bence bu uygulamaya girip hem para kazanabilirler hem de yeni yeni bilgiler öğrenebileceklerini düşünüyorum.

0

on bes yirmi gun oldu sanirim ama daha fazla ilerleyemedim sanirim firsat buldukca yaziyorum

0

bu siteyi şuan için 15-16 gündür kullanıyorum benim için cok yararlı bir site oldu hem para kazanıyorum hemde bilgilerimi güncelliyorum :)

0

kesfedeli bir gun oldu ama bugun uye oldum hadi hayirlisi

0

bu siteyi birkaç gündür kullanıyorum , doğru kullanılırsa güzel bir site diye düşünüyorum,birde siteye yazdığımız yorumlara düzeltme bölümü eklenirse çok daha iyi olacağını düşünüyorum ,aceleden eksik yazdığım oluyor bazen.

0

daha dün başladım iyi birseye benziyor bakicaz artık

0

2 .5 gun oldu ve hayla devam soruya cevaba

0

biraz önce başladım güzel bir site öğrenip öğretiyor

0

bu günden bwri kullanıyorum yeni rastladım çünki

0

1 saattir kullanıyorum zevkli bir siteye benziyor . inşallah devamı gelir.

0

iki gun oldu ve bircok yere gore iyi bir yer

0

şuan üye oldum daha siteyi keşfetme ve çözme şansım olmadı deneme aşamasındayım.

0

iki gündür kullanıyorum. ve altın sorular sayesinde çok araştırma yaptım. sağolsunlar :)

0

daha yeni ya 1 saat oldu ya 2.

1

ben de bugün öğlen keşfettim dediğin gibi bağımlılık yaptı

0

gerçekten doğru kullanıldığı zaman fayda sağlayacak bir uygulama @sipsisipsi

1

daha bugün kullanmaya başladım ama site bağımlılık yaptı resmen.

0

ben kesfedeli 2 gün oldu ve kendimi kullanmaktan alamıyorum. iki günde normal zamanlarda yaptığımın 10 katı falan bilgi ögrendim soru cevaplayacağım derken.