0

işte bilgi yarışması. bazen mini hadi yapıyorlar. 6 soruluk filan. ama işte katılan çok. yüzbinleri geçiyor artık. kalan kişiler 50-60 bin oluyor. kazansan bile sana gelen para miktarı 20 kuruş gibi komik bir rakam olabiliyor. hatta bende hadi oyununda 6 liraya kadar geldim de. daha çekemedim yani. oyunu kazansan bile 20 kuruş 30 kuruş gelince birikip de çekemiyorsun açıkçası. bir 20 tl yapayım da, bakalım yatıracaklar mı diye hemen ödeme talebinde bulunacağım. gerçi yatırmasalardı bu zamana kadar bu kadar kişi katılmazdı diye düşünüyorum.. katılanlarda bir süre sonra bırakırlardı gerçi.

0

kullanıyorum ama henuz bi kazancım olmadı orasına kuruş kuruş ilerliyor

1

takip ettiğim bir yarışma ve kullandığım bir uygulama. ben henüz kuruş kuruş kazanıyorum ya da hiç kazanamıyorum. ama heyecanı seviyorum.

geçen haftalarda 40 bin liralık ödülü 7 kişi paylaştı. geçen hafta yine 20 binliralık ödülü 1 kişi kazandı. bu haftada 10 bin liralık ödülü 1 kişi kazandı. bakalım şans bize ne zaman gülecek :)

0

bu sorunun burda sorulmasını doğru bulmuyorum fakat size bilgi vermek amacı ile bildiğimi söyleye bilirim. bir arkadasım yakından takip ediyor ben uğraşmıyorum. arkadasımın anlattıgına göre son soruya kadar doğru cevap veren kişilere bir miktar para eşit bir bicimde dagıtılıyormuş. mesela 10 binliralık para doğru cevaplar ile yarışmayı bitiren 25 bin 500 kişiye esit sekilde dagıtılıyormuş ve bu kişi bası 10,15 krs gibi gereksiz para olarak düşüyor insanların hasabına. günde 3 kere yapılıyor yarışmalar diye biliyorum. güvenilir olup olmadıgını bilmiyorum. ama eger gercek bir gelir elde etmek istiyorsan sorumani.com sitesi bunun için en uygun yerdir. ben günün tüm saatleri burda sorulara cevap vererek düşükte olsa bir gelir elde ediyorum. ve güvenilecek en iyi sitedir.

0

hadi oyunu 12 soru sorulan bir bilgi yarismasidir. yalnız her yarışmada 500 bin katılımcıya ulaşan bir yarışma. ödülleri en az 6 bin tl olup 12 soruyu dogru bilen kac kisi varsa o sayiya bölüp paylastiriyorlar ödülü. ben bie kere 12. soruyu da bilip kazandığım para ödülü 50 kuruş idi. bilen ne kadar artarsa kazandığım para düşer.

0

evet kazandırıyor. hadi oyunu kullanıcılarına 12 soru soruyor canlı yayımda sırayla 10 saniye süre veriyor hepsini doğru yanıt verdiğinizde ödülü kazananlarda pay ediyor ve genelde 1 lira 3 lira gibi ücretler oluyor bu paylar. çünkü katılım fazla ve kazanan sayısıda fazla bazen ödülün 20 bin tl olduğu oluyor ama gene kazanç 1-5 lira arasında felan genel olarak böyle.

0

valla 12 soruyu bilirsen eksiksiz evet kazanıyorsun,ben bir kere kazandım,geçen akşam 5.700 tl yi 7 kişi ye verdiler internetim gitti kahroldum :( :)

0

çok bilgili ve kültürlü olursan üç beş bişey kazaniyorsun.