0

kazandırıyor dediler.güvenilir kaynaktılar.yavaş yavaş kazanç artıyor.parayı çekmeseler demezlerdi.inanıyorum bu iş oacak

0

tabii ki de sorumani para kazandırıyor. ben bu zamana kadar 277 tl falan çektim. yani ve kazandım çok şükür yani iyi para evde boş boş oturmaktan iyidir be sen de burada devamlı kalırsan kopyala yapıştır yapmazsan, imla kurallarına falan uyarsan emin ol ki burada iyi bir kazanç elde edebilirsin. tabii benim oğlum durmadığı için ben bu kadar para çektim yüksek bir şekilde para çeken arkadaşlarım da var.. yani mesela benim oğlum dursaydı beni rahat bırak saydı ben daha fazla kazanç elde ederdim ama yani 277 tl de benim için iyi bir para oturduğum yerde kimse bana para vermiyor. sonuçta yani burada kaldığın sürece kazandığını göreceksin de burası güvenilir bir site paran da ödüyor yani 3 iş günü ama benimkisi genellikle 2 gün veya bilemedim bir gün içinde yattığı param her zaman.

0

evet sorumani gerçekten para kazandırıyor. ben çok aktif olamadığım halde bir defa ödeme aldım. ödeme alan birçok üye mevcut. ayrıca iki katı kazandıran yarışmalar yapıyorlar bazen. o da kazanmayı hızlandırıyor. ben kendi adıma gayet memnunum.

1

sorumani de para kazanma limiti sizsiniz. ben bir ayda 75 lira kazandım, buradan 400 lira aldığını söyleyen yazar arkadaş da var. referansımla üye olan çoğu kişi bir kaç soru cevaplayıp gidiyor uğraşılmaz diye. yani bu, soru sorup cevap vererek para kazanmanın, size uygun bir iş olup olmamasıyla alakalı. size uygunsa çok güzel gelirler elde edebilirsiniz. kolay yoldan yüksek tutarda para kazanmak için uygun değil zaten bu sitenin böyle vaatleri yok. her şey net, kazanmak ya da kazanmamak size kalmış.

akmasa da damlar, damlaya damlaya da göl olur diyenler burada. hiç bir yatırım yapmadan size para kazandıran bir site, yatırım yapıp paranızı batıracak, karşılığını alamayacak bir durum şu an söz konusu değil. o yüzden denemekten size zarar gelmez, inceleyip, deneyerek kendiniz karar vermenizi tavsiye ederim.

0

evet kazandırıyor... kazandırmasa ilk başta biz durmayız

0

kazandırıyor kazandırmaz olurmu herkes de merak etmesin ödeler yapılıyor gecikme aksilik her şeyde olur ama ödemeleriniz alırsınız

0

evet gerçekten para kazandırıyor. öyle aşırı abartı bir kazanç olmasa da yinede para kazandırıyor.