0

moda takıntım yok.ama takip ettiğim isimler var oldukça beğendiğim kendilerini.kendime bir kaç parçayı yakıştıramıyorum.onun dışında üstündekini alabilecek gibiysem alırım, yoksa dener bakarım mesela..

0

benim simdiye kadar hiç moda takintim olmadı çünkü hep ne bulduysak yada bana ne yakistiysa onu giydim .ben başkalarının eskisiyle büyümüş bir insanım yani öyle modada gözüm yok benim.

0

hiç moda veya marka takıntım olmadı. kendime ait bir tarzım olduğunu düşünüyorum herkes gibi . giydiklerini genellikle kendime yakıştırır onsekilde seçer beğenir ve kullanırım . bir yere gitmeden önce mutlaka dener renkleri şekilleri uydurmaya çalışırım ertesi gün öyle giyinir giderim veya vazgeçer değiştiririm.

0

moda takintim yok şu model çıkmış aliyim diye güzel olan varsa alırım kimsede olmayan şeyleri daha çok tercih ederim.çünkü bazen dışarı cikiyorsun herkesin üzerinde aynı model ben çok rahatsız olurum güzel olanları tercih ediyorum moda diye hiç almam açıkçası

0

kendime yakışanı giyerim. ama modayada biraz uyarim

1

modaya uymayı bazen severm bazen çirkin şeyler oluyor bazen güzel güzelse bana yakışıyor sana giyerm yani

1

moda takintim hic olmadi bu zaman... kendime ne yakistiriyorsam hep onu giyerim. hatta pazardan aldigim bir gomlekle lcw den aldigim pantolonu kombinledigim cok oluyor.

1

moda takıntım yok üstüme ne yakışıyorsa onu giyerim.