0

normalde 37-38 giyiyorum.ama bir ara nasıl olduysa 39 giyiyordum ya.boyum da normal ama uzun da değil yani, neden öyle oldu ben de anlayamadım ama çok iyi hatırlıyorum o giydiğim zamanları.

0

bende her gittiğim ayakkabıcıda artık bir kadın olarak dilimde tüy bite bite 41 numara var mı diyorum. burdan isyan ediyorum kadın ayakkabıcılarına 40 numaraya kadar neden yapıyorsunuz 41 numara ayakkabı giyen kadında insan böyle bakıyorum çok beğendiğim aşık olduğum ayakkabının son numarası 40 olmuyo işte ayağıma bir deneyin diyorlar hala

0

ben 36 numara ayakkabı giyiyorum ama boyum 1.68 mesela ayakkabı almaya gittiğimde bazı insanlar diyor.. boyuna göre ayakların çok küçük yani benim bile boyum kısa ayağım 38-39 diyorlar ama işte benim babamın tarafında genetik olduğu için mesela babaannemin olsun ,halalarımın olsun ayakları küçük benim de ayaklarım onlara çekmiş yani.

0

ben 36 numara ayakkabi giyiyorum ayaklarım oldukça küçüktür önceden 37 de giyordum ama artık büyük geliyor anlamadığım nokta ya ayaklarım küçüldü yada numaralar küçüldü yani .