0

hiç izlemedim hangi kanalda yayınlandığını bile bilmiyorum çokfazla dizi izlemem.

0

dizinin yapımcısı mehmet bozdağ çok kaliteli bir yapımıdır. ben diziyi şu an için pek izleyemiyorum.ancak arada evdekiler izlediğinde bir göz atıyorum dizi çok güzel bir diziye benziyor.bence mehmetçiğimizi çok iyi anlatan dizilerden biridir. dizi böyle devam ederse reytinglerde iyi bir yere geleceğini düşünmekteyim.

0

tarihi olayları anlatan bir dizi gençlerin izlemesi lazım tarih şuuru gençlerimize işlemesi lazım

0

kutül amare dizisinin ismi neden kutlu zafer oldu neden orjinali bozdular senaryosu oyuncuların performansı gerçeğe çok yakın başarılı görünüyor.ama ben tarihi dizileri pek sevmem hoşlanmıyorum anlamıyorum neden olmuş bitmiş bir şeyi gene canlandırıyorlar ki yani anlamı ne bana çok mantıksız geliyor senaristler hiç de yaratıcı değil yeni bir konu bulun yeni bir eser size özgü size ait bir senaryo yazın niye tarih dizileri ki aksiyon olsun gelecekle ilgili olsun olmaz mı neden olmasın öyle değil mi

0

mustafa kemal atatürkü gösterseler daha iyi olur dizide

0

ne iyi ne kötü oyuncular keşke biraz daha gerçekçi oynasalar daha güzel olur ara da sıra da denk gelince izliyorum.

0

trt 1 dizilerinin nerdeyse tamamını sevmişimdir, çünkü ailenle oturup televizyon karşısına geçtiğinde yanında küçük bir çocuk olsa dahi hiçbir zaman kanalı değiştirme gereği duymuyorum, müstehcen sahneler olmuyor, hem işlenilen konular da güzel

0

iyi olaylar çok gerçekçi gelmiyor ama yine de başarılı bir dizidir

0

mehmetçikgimizin yabanci devletlere yani ingilizlere karsı mucadelelerini zorluklarıni anlatan bir filimdir. adeta bizi o devire kadar gotüruyor. ben ilk izledigimde cok duygulandim . mehmetcigimizin merhametli duygusu ve ingilizlerin gaddarlığı ortaya cıkiyor. mehmetçik kutul amare de bir sahne var beni cok etkiledi. ingiliz komutani ile bizim aslerler yan yana gelip bizim ulkemizde ne isiniz var deyip ve ingilizin piskinligi ortada
ve bizim milli duygularımızi ve atalarımızın nasil zorluklarla mucadele ettiğini görüyoruz bu filimde.

0

irak cephesinde yasanan olaylari anlatan müthiş bir türk yapımı filmdir. oldukça dikkat çekmektedir. trt1 de yayinlanan bu film insanlari ekran karsisina kitlemektedir. bu tür askeri filmler gayet iyi şekilde tc karşısına insanlari kitliyor. söz filmi olsun bunun gibi askeri filmler gayet iyidir. turk milleti bu filmlere gayet ilgi duyuyor. bende cok sevdiğim bir film.

0

severek izlenen mehmetçik kut'ül amare dizisinin devamı olarak çekilen bu dizi irak cephesinde askerlerimizin yaşadıkları olayları anlatmaktadır. bu tarz dizilerin televizyon programlarına daha çok yansıtılması hem geçmişimizin öğrenmesi hem de tarihimize ışık tutması açısından avantajlı olacaktır. gelecek kuşakların tarihinden ve atalarından haberdar olması buradan göç alıp geleceğine yön vermesi açısından bu programların önemli olduğunu düşünüyorum.

0

mehmetçik kutlu zafer dizisi mehmetçik kutul amare’nin devamı bir dizi olup selmanı pak zaferimizin taçlanışının sembolü ve irak cephesinde atalarımızın yaşadığı zorlukları gündeme taşıyan bizlerin duygu ve düşüncelerine tercüman olan bir eserdir. severek ve isteyerek izliyorum.

0

mehmetçik kutlu zafer tarihimizi anlatan sayili guzel dizilerimizden bitanesi enver pasanin ve askerlerimizin zaferini anlatiyor ayni zamanda enver pasanin aslinda bahsedildigi gibi cani olmadigini sadece askerlerimize ve milletine bi zafer sevinci yasatmak istedigini gosteriyor ve bu duygulati bize yasatiyor

0

tarihte bilmedigimiz olaylari anlatmasi acsindan merakla izledim bir kac volumunu

0

yanlis bilmiyorsam bu diziyide dirilis ertuğrul yapimcilari yapmistir insanlarin gecmisle alakali bilgiler almasina yararli bir dizidir pek izlemedim ama gözüme öyle çarptı.

0

tarihi dizileri izlemeyi tercih etmiyorum pek. aslında tarihe karşı merakım çoktur ama televizyon dizilerinin belli bir algı oluşturmaya yönelik yapıldığını ve tarihi bilgilerle örtüşmediğini düşünüyorum.

bu fikrimi eleştirenler var, biliyorum... dizilerin belgesel olmadığını, bire bir tarihi yansıtmayabileceğini,senarist ve yönetmenin kendi hayal gücünü kullanabileceğini de kabul edebilirim. ama ben de toplum mühendisliğine soyunan ürünleri alıp kullanmaktan ve verilen hapı yutmaktan hoşlanmıyorum.

0

diriliş ertuğrulun yapımcıları tarafından yapılan milletimizin dini duygularını geçmişleri hakkındaki duygularını sömürmeye yarayan bir takım diziler diye düşünüyorum biraz bazı yerleri abartı olmayan kısımlar geçiyor diyorsunuz adam bu dizi diyor ama tarihte olan olayı göstermiyor olmayanı sokuyor

0

adi güzel ama hiç bir fikrim yok.hic izlemedim.fazla dizi takip edemiyorum

0

trt de dirilisten sonra gelen en iyi filimler arasinda gosterilebilir

0

tarihi bir film olduğu için arada sırada bakıyorum trt 1 de yayınlanıyordu arada sıra bazzen internetten videoları açıp savaşlar olsun nasıl kazanıldığını kimlerle savaşa girdiğimizi araştırıyorum.