1

çocuklar duymasın dizisinin şu anda yayınlanmasını ben hiç doğru bulmuyorum.yayınlandığı yetmezmiş gibi bir de çok komik bir televizyon dizisi imiş gibi oyuncuları ödül aldı hatta dizide ödül almıştı. ben her şeyin tadında kalmasından yanayım.tamam eskiden ben de izliyordum güzel bir dizi gibi de geliyordu ve o zamanlar gerçekten komikti de ancak şu anda çok fazla izlendiğini düşünmüyorum.zaten şu anda ismi bile dizi ile uyuşmuyor çünkü ortada çocuk yok hepsi kocaman olmuşlar. gereksiz yere başlattılar ve gerçekten reyting alıyor mu çok merak ediyorum. bana hiç reyting alıyormuş gibi de gelmiyor ama izleyen büyük bir kitle olmasaydı da şimdiye kadar çoktan kaldırılmış olurdu herhalde. kısacası şahsen ben artık bu diziyi başarılı bulmuyorum ve izlemiyorum.

0

çocuklar duymasın gereksiz yere yayına kondu denir.oldukça baydı zaten.popüler bir diziymiş zamanında ama şimdilerde pek kimse izlemiyordur sanırım.ben kendi adıma 10 dakika bile izlemiş değilim.

0

tamam çok güzeldi çok izlerdik onunla büyüdük sayılır ama çok fazla sıkmadı mi en son yayına girmişti devam ediyor mu bilmiyorum ama gerçekten hala izleyen var mı sıkılmadan.