1

nerelisiniz ?

22 cevap
0

ben ayaşlıyım ankara da doğdum ankara da yaşıyorum

0

konyalıyım anadolu selçuklu devletinin başkenti mevlana şehri tahıl ambarı

0

ankara da yasıyorum ankara altındagda dogdum bayadan beri ankarada yasıyorum

0

hatay iskenderun ve memnunum iskenderunlu olmaktan

0

ben turkmenistanlıyım 4 sene turkiyede unuversite okudum suanda memneketteyim ama turkiyeden kopmıyorum nemutlu turksunuz

0

egenin en güzel şehirlerinden biri olan muğla lıyım

0

aslen adıyamanlıyız ama doğma büyüme malatya daha sonra bir kaç sene başka illerde yaşadım. farklı şehirlerde yaşamakggüzel bir şey. bir çok yeni şey öğreniyorsun. il il gezmek güzel yanı.

0

bartın liyim ama kdz ereğli'de yaşıyorum

0

bulgaristanda doğdum, küçük yaşta türkiye'ye geldim. nüfusum eskişehir ankara'da yaşıyorum. hayalim ege'de yaşamak aslında tam olarak nereliyim ben de bilmiyorum

0

memleketim kayseri. bu şehirde doğdum, büyüdüm ve hâlâ da burda yasıyorum. güzel bir memleketim var.trafigi , çarşısı, pazarı herşeyi uygun ve rahat. ben seviyorum memleketimi.

0

ben doğma büyüme hatay'da yaşıyorum. akdeniz bölgesinde bulunan gastronomi şehri olarakta bilinir.

-1

ben marmara bölgesinde bulunan beykoz ortaçeşmeliyim.

0

ben marmara bolgesinde bulunan kirklareli merkez liyim .

0

ben gaziantepliyim.baklavası fıstığı ve güzel yemekleriyle ünlü güneydoğu anadolunun güzel şehirlerinden biri

0

ben sivasliyim ve sivaslı olmaktan çok mutluyum bazıları on yargıyla yaklaşıyor ama olsun yinede doğduğum ve büyüdüğüm yeri eş gecemem. ben orda dogmaktan pişman değilim ama bazen pişman ettiriyorlar mesela birgün staj da kan almada çalışıyorum orda bir abiyle konuşuyorduk abi bana nerelisin falan dedi bende sivasliyim dedim abinin tepkisi direkt su oldu siz canisiniz dedi bana ben öylece dondum kaldım yapmadığım birşey için beni suçlayamaz ben daha o tarihte bile dogmamisim adam beni suçluyor.ben hiçbirşey diyemedim öylece dönüp kaldım araştırma yaptığımda madımak oteli olayından bahsediyormus o olay 1995 tarihinde olmuş ben daha dünyaya bile gelmemisim aklımın yetmesini bırakın bi kenarda bu benim çok zoruma gitti bir olay için tüm sivas halkına kötü gözle bakması içimi burktu olayı tam bilmiyorum beni ve başkasını suçlayamaz ve şunu belirtmek isterim siz siz olun sakin bir olay oldu diye diğerlerine on yargıyla bakmayın. bu bir pire için yorganı yakmak gibi birşey yani kimsenin kimseyi suçlamaya hakkı yok.bu olayı heryerde anlatıyorum çünkü için burkuldu adam gerçekten çok cahilmis ben birşey demiyorum ve demedim de sadece sustum kaldım.

1

benim doğum yerim de yaşadığım yer de sakarya ilinin adapazarı merkez ilçesidir. ama şu an soruları cevaplar iken oğlumun istanbul şişli'deki evindeyim.

0

ben doğma büyüme izmirliyim memleketimde izmir'de ailece izmir'de doğduk ,büyüdük sorduklarında da izmirli olduğum için izmirliyim diyorum.. ama kuşadası'na gelin geldim, şu an kuşadası'nda yaşıyorum ailem gene izmir'de.

0

2000 yılında siirtte doğdum halen siirtteyim.

0

doğma büyüme izmir'de yaşıyorum ama aslen konyalım.

0

dogma buyume istanbulluyum babam balikesir marmara adalar dogumlu dedem de gencligi orda gecmis fakat babamin dedesi kastamonu inebolulu ilcesinden goc etmis devletin de soy agacina baktim aynen oyle