1

eski kız arkadaşım bana ayrıldıktan sonra bir kaç geçti mesaj atmıştı, her ne kadar benden kendi isteğiyle ayrılsa da bende güzel hatıralar bıraktığı için heyecanlanmıştım. illa ayrıldı diye tersleyemezdim, böyle bir hakka sahip değilim asla. mesajına dönüş yaptım konuştuk az biraz, helallik istedi herşey için çünkü benim onu ne kadar çok sevdiğimi biliyordu çok kalbimde kırılmıştı. neyse güzelce yolumuzu ayırmak en doğrusuydu, sonuçta birbirimizde o kadar izler vardı o kadar da hatrımız vardı ve hâlâ da var benim için değişen gram zerre bir durum yok.

1

benim sevgilim yok olsa bidaha mesaj atma derim ve konuyu kapatırım taviz vermem karakter meselasi

1

diyelim ki eski sevgilim aylar sonra mesaj yazdı ne kaybetti ki ne arıyor derim

1

direk enngellerdim umrumda değil geri dönmek bencıllık hata yapmaması gerekırdı

1

karım onu paralardı tabi benide

1

benim için fazlasıyla özel ve önemli birisi bu yüzden olur da atarsa mutlu olurdum. ne zaman gelirse gelsin başımın üstünde yeri var. aramızda duygular kalmamış olsa da o benim örnek aldığım, kendimi açtığım,güvendiğim ilk insan. mesaj atarsa sevinirim sadece.

1

eğer birlikte geçirdiğimiz dönem uzunsa ve unutamamışsam açarım telefonu

1

cevap vermezdim heralde bilemedim

1

benim için ilk önemli olan bu mesajı kimin attığı , daha sonrada ne yazdığı. bu durumları değerlendirdikten sonra tepkim ortaya çıkar.

1

önce attığı mesajla ilgilenirim. eğer önemli bir şey için yazdıysa cevap verirdim. diğer türlü sevgi bittiyse asla cevap vermem. umruma gelmez.

2

önce şaşırırdım sonra tepkisiz kalıp cevap vermezdim sanırım. çok önemli bir durumsa değerlendirip cevap verirdim elbette.