0

açıklamayı okuduktan sonra tepkiniz ne olurdu?

kocanızın telefon duvar kağıdında sizin annenizin fotoğrafı var ve durum kaynanızın hoşuna gitmiyor tepkiniz ne olurdu ?

3 cevap
1

böyle bir durumda gerçekten çok arada kalırdım. yani benim annemi çok sevdiği için tabii ki telefonunun ekran fotoğrafı yaptığını düşünürüm, ayrıca bu durum beni oldukça mutlu da eder. ancak kendimi kayınvalidemin yerine koyarsan ya da aynı hareketi ben yapmış olsam annemin vereceği tepkileri düşününce kayınvalidemin alınmakta ve tepki göstermekte haklı olduğunu düşünürüm. sonuçta bir tarafta anneniz diğer tarafta kayınvalideniz var. şahsen ben duvar kağıdı ma kayınvalidemin resmini koymuş olsam annem bu duruma oldukça içerlenir ve üzülürdü. kocamın da neden böyle saçma bir şey yaptığına anlam veremezdim açıkçası. böyle bir durumda tepkim kocama olurdu ve kayınvalidemden tarafta olurdum. yaptığı davranışın hoş olmadığını ve annesini üzecek bir hareket olduğunu anlatmaya çalışırdım. ardından da ekranından annemin fotoğrafını kaldırır o ekrana kimsenin fotoğrafını koymazdım. dağ , taş resmi koysun daha iyi bence. yani aslında ikimizin ya da varsa çocuklarımızın resmini koymak dururken annemin resmini koymayı tercih etmesi kadar saçma bir davranış olamaz.muhtemelen böyle bir davranışı yaptığında belki de annesi ile bir sorun yaşamıştır ve onu incitmek için bunu yapmış olabilir ancak ne için yapılmış olursa olsun hoş bir hareket değil.benim kendi evladım böyle bir hareket yapmış olsam hem çok üzülür hem de ona çok sinirlendirdim. bu yüzden kayınvalidene bir şekilde ben de destek olur ve durumu anlatmaya çalışır üzülmesini gerektirecek bir durum olmadığını söylerdim en azından ben üstüme düşen vazifeyi yapardım.tabii ki benden önce oğlunun durumu mantıklı bir şekilde izah etmesi ve annesinin gönlünü alması gerekirdi.

0

haydaa bu ne biçim soru şimdi .valla ben 40 sene düşünsem aklıma böyle bir soru sormak gelmezdi.yani bula bula bunu mu sordunuz.pes valla

1

bo suruyu eşime sorarım erkek oldugum için bu soru abna değil galiba :)