0

ben de unuttuusam sorun yok.
hatırlarsam güzellikle hatırlatırım.
kendi hatırladığında tepkisi neyse aynısıyla iade ederim

1

şimdi benm sevgilim yok ama erkek bi kzn dogum gününü unuttuysa vay haline bir sene unutmaz her fırsatta hatrlatır zira hic bi erkek onun çenesiyle ugrasmak istemez o yzden unutmazlar unutmasnlarda zaten

1

ağzına bile ederim hiç kusura bakmasın benim için bunlar çok önemli

1

unutma olayından sonraki gelişecek olaylara bağlı olarak değişen bir şey ama bence pek bir önemi yok. elbetteki insan sevdiğinden bir şeyler bekler heyecanlanır ama ne bileyim sırf unuttu diye de kavga edip kusulmez doğal şeyler bunlar sonuçta karşımızdaki insanın hayatı bizden ibaret değil. gereksiz düşüncelerden kurtulunca genel olarak hem kendi zihnimiz hem de insan ilişkilerimiz çok rahatlıyor.

0

oda insan olarak doğal bi şekilde unutabilir ve ben bu durumu doğal karşılarım bende onunkini unutabilirim hepimiz insanız bu durumun bu kadar abartılmaması gerektiğini savunuyorum.

0

hiç böyle bir durum yaşamadım ama olur ya birgün unutursa, bende çok alıngan olduğum için fazlasıyla üzülürüm kırılırım ona bunu belli ederim, hatta küsebilirim bile. ondan kendini affettirmesi için o gün belkide yapacağı ya da alacağı şeyden daha iyi bişey yaparak ancak gönlümü alabileceğini söylerim. oda yazık ne yapsın beni seviyorsa gidip istediğimi yapar bende acısını çıkarmış olurum. ama tabiki onu çok zorlayacak bişey asla istemem. sadece tapabileceği bişey isterim ondan hem oda üzüldüğümü anlasın dimi yani unutulmak iyi bir duygu olmasa gerek. ben nasıl unutmuyorsam oda unutmamalı yoksa benim içimden ona artık bişey almak gelmez.

1

doğum günümü unutursa sevgilim kırılırim ve küserim.

0

ben hiç sevgili derdiyle ugrasmam çünkü sevgilim olmadı ve nasıl bir duygu olduğu için nasıl duygu olduğunu bilmiyorum.

0

öyle kızıp bağırmazdım çok kızıp bağıran çemkiren bir kadın da değilim. ama galiba kırılır ve üzülürdüm. biraz duruma göre değişir o an gündemimizde bir sorun, bir acı vardır ve unutulur normaldir bir şey demem. ama her şey normalken unutuyorsa işler değişir biraz. öncelikleri değişmiş diye de düşünebilirim. ama yinede sonrasında da ona hatırlatmam illa ki eninde sonunda aa senin bir doğum günün vardı ya ne oldu ona diyecek çünkü. kendisinin hatırlamasını beklerim

0

çok fazla bir tepki vermezdim ama kırılabilirdim. özel günleri en çokta onun hatırlaması gerekir ama insanlık hali insan koşuşturmaktan işten güçten veya kafamız çok dolu iken bu tür şeyleri aklında tutamıyor yani unutmuş olabiliyor. hepimizin başına gelebilir. belki biraz trip atardım kutlamadı diye ya da hatırlatmaya falan çalışabilirdim belki. belkide hiç söylemezdim bile. çok üzerinde durmazdım iki gün surat yapabilirdim herhalde.

0

yani hatırlamamıştı ve bende fazla tepki vermedim. kutlamayı sevmiyor ve kutlamak zorunda değil ama eğer unutmayıp kutlasaydı sevinirdim.

0

insan kendi doğum gününüde mi unutur diyerekten kahkaha atarım. doğum günlerimiz aynı gün ve bu tür özel günleri pek kafa takmam, önemde vermem.

0

yani bence çok kalp kırıcı bir şey illa hediye vs alması beklenilmemeli yanında vakit geçirmesi ve bu günü hatırlaması yeterlidir. hiç hatırlamaması eğer büyük sıkıntıları yoksa bence ilişkinin gidişatının sinyalini veren bir durumdur

0

üzülürdüm çünkü önemsemediğini düşünürdüm. özel günler insanları mutlu etmenin ve onlara sevgimizi göstermenin en güzel fırsatı bence. sevgilimin doğum günü yaklaştığında belki haftalarca ona ne yapacağımı ne alacağımı düşünürüm. mesela benim sevgilimin doğum günü bu perşembe ve ben biraz daha gelir elde edip o gün çekebilmek için on dört saatlik uzun yoldan gelir gelmez şuan saat sabaha karşı 6da sitede yazı yazıyorum. bu bence sevgidir

0

çok kötü şeyler olur sürekli konuşurum unutamaz ya seviyorsa asla unutmaz buz kızlar nasıl unutmuyorsak onlarda unutmamalari gerek bence isteyince hiç birşeyi unutmuyorlar doğum gününü de unutmasınlar asla.

0

aşırı derecede üzülürüm trio atarım ertesi gün olsa dahi gene kutlattırırım ama içimdeki kırgınlık geçmez

1

benim doğum günüm genellikle unutulduğu için yadırgamam sanırım alıştım artık :) aksine hatırlarsa şaşırır ve oldukça sevinirim.

0

benim için özel günlerin çok da anlamı yoktur. mesela sevgililer günü kutlamam ya da tanışma yıl dönümü, buluşma yıl dönümü gibi gereksiz şeyleri önemsemem. ama doğum günü kişisel bir şeydir. sevgili de insanın en yakınıdır unutmaması gerekir. bir tepki gösterirdim bu konuda tabi ki, başıma böyle bir şey gelseydi.

0

sevgilim doğum günümü kutlamazsa hiçbir tepki vermem çünkü doğum günü benim için önemsiz bir gün ben pek kutlamayı sevmiyorum o yüzden kutlamazsa da hiç bir tepki falan da vermem.

1

bir erkek olarak tepkim sıfır olur . bu alışkanlıklar boş işler.