0

cok severim hatta oyle bir oynarim ki herkes bana bakar dikkat cekmeyi severim . her turlu ritme ayak uydururum bence herkes oynamali ya

0

normalde sevmem baya utanırım ama horon varsa durmam

0

düğünlerde hayatım da şu ana kadar hiç oynamadım, evlenirsem eğer yine oynamam çünkü çok çağ dışı buluyorum düğünde çalan müzikle oyun eşiğini ama izlemesine izlerim gözlerim o kadar da katlanır bir süreliğine de olsa.düğünlerde oynayan insanlara bazen öyle bakışlarıyla yiyorlar ki insan oynadığından utanıyor, bu benim yakın arkadaşımın başına denk geldi ve oyununu yarıda bıraktı maalesef.ben düğünüm de rap müzik çaldırırsam oynarım anca, yoksa hayatta oynamam kendi düğünüm de bile.

0

hayir sevmem cogu zaman izleyici kitlesiyimdir

0

yerine ortamına göre oynarım.arkdas çevreme ve düğününe göre oynarım bende.

0

kesinlikle hayır.hatta oynayanlardan bile nefret ederim.gereksiz gordugum icin dugunlere gitmeye de karsiyim.

1

eğer çok yakınımsa evlenen insanlar ise kimse beni tutamaz sahneden inmem kimseye fırsat vermem her türlü oyuna ayak uydururum. ama diğer düğünler de ise sanki kötürüm gibi ayağa bile kalkmam alırım telefonu elime çıkana kadar aynı modda devam ederim.

1

düğünleri sevmiyorum oynamayı severim ama arkadaş ortamında

0

hayır düğünlerde oynamasını sevmem kaldırmak isteyenlerede önceden uyarırım ben oynasını sevmiyorum, kaldı bozuşmayalım diye.

1

oooo hemde nasıl severim ama hiç oynamam çekinirim utanırım çoğu zaman ama kardeşlerimin düğünü olursa beni otururken göremezsiniz çok oynarım düğünleri severim bana hep mutluluk verir neşe verir enerji verir hele ki birbirini seven çifllerin düğünü olursa o düğün beni çok fazla etkiler

1

hayır aksine nefret ederim.çünkü utanırım oynamaktan kendi kendine iyi güzel oynarımda yanımda bir başkası olsa gene oynayamam.

2

düğünlerde oynamayı sevmem. çünkü oynamayı bilmiyorum.

1

çok severim fakat etraftaki rahatsız eden gözler yüzünden pek oynamam.

1

kimin düğünü olduğu ve hangi şarkı çaldığı önemli