0

genellikle daha güçlüyümdür. yani ne kadar kırılırsam kırılayım ne kadar üzülürsem üzüleyim karşımdakine belli etmem kendimden asla taviz vermem.

0

asşında içerden baktığımda çok fazla kırılgan bir yapıya sahibimdir. ama güçlü olmak zorundaysam da güçlü durmaya çalışırım. hayatım boyunca güçlü olmak zorunda kaldım. güçlü değilim ama zorundayım yani içimde yaşadığım üzüntülerimi dışarıya vurmadan yaşamaya çalıştım hep bu tabiki beni çok yıprattı. ama ne yaparsın hayat işte hepimizin sorunları oluyor. hemen pes edip kaçamıypruz kurtulamıyoruz sorunlardan. çünkü çözüm bulamıyoruz. sabredip güçlü durmaya çalışıyoruz. doğru olan da bu zaten sabır lazım zaten bir yerden sonra rabbim kapı açıyor ve insan o kapıdan girip kendini kurtarıyor.

0

genelde guclu bir yapiya sahibim her konuda dik durmayi incitilsem bile ona karsi dik durmayi ve guclu olmayi isterim kirilip bir koseye hicbirsey yapmamak benim yapim degil kirilgan oldugum yanlarda var onlarda en sevdiklerimin guvendiklerimin benim arkamdan is cevirerek sirtimdan vuruldugumda kirilirim kirilgan insanlar genelde duygusal insanlardir

0

kırılgan bir yapıya sahibim fakat her zaman kendimi güçlü tutarım karşımdaki insanların beni güçlü gördüklerini görmek isterim yani kendimi kimsenin yanında ezmem.fakat duygusal bir insanım yani kalbim kırılıyor hissetmiyorum kırılgan bir yapıya sahibim yani.

0

genellikle güçlü duran bir yapıya sahibim. içimde kırılgan biri olsam da bunu çok belli etmeye çalışırım yani bunu kendi içimde yaşarım ancak dışarıya çok yansıtmam. fakat öyle anlar oluyor ki bazen güçlü durmaktan bile yoruluyorsunuz ve kendinizi saldığınız zamanlar da oluyor. bu zamanlar da kırılganlık durumunuzu dışarı yansıtabiliyorsunuz. böyle zamanlar da geçirdim ama genel olarak güçlü duran durmaya çalışan biriyimdir.

1

güçlü olmazsan ezerle güçlü olursan zirvede sen olursun

1

dışardan çok sert ve güçlü görünüyorum beni tanımayan insanlar beni tanıdıktan sonra çok şaşırırlar biz seni böyle bilmiyorduk diye. çünkü aslında çok kırılgan bir yapıya sahibim hiç tanımadığım insanların sözleri bile beni derinden yaralayabilir. ama dışardan güçlü durmak güzel en azından insanlar size kolay kolay yaklaşamıyor.

0

güçlü durmak güçlü kalmak çok önemli bu hayatta

2

çok duygusal ve kırılgan bir insandım. ama kırıla kırıla kırılmamayı öğrendim. kalbim taşlaşma yoluna girmişti, onu da aştım çok şükür.

1

güçlü bir yapıya sahibim hayat şartları bunu gerektiriyor

0

genellikle kırılgan bir yapıya sahibim. bu halimden çok rahatsızlığım var arasıra. ama yinede çok rahatsız değilim. yapılan haksızlıklar beni kırılgan yapıyor.

0

ikiside olabilirim. yanında durduğum insana göre değişir ama kırılgan durmam daha ağır basıyor.

1

genellikle hep duygusal ve kırılgan dururum.