0

iki sebebi var. birincisi insanlarla uğraşmak çok zor ve patronlar da her gün sürekli insanlarla uğraştıkları için artık çekilmez bir hal alıyor. ikinci sebebi de o adamlar patron, sert, sinirli ve agresif olmaktansa sakin olurlarsa zarar ederler, iyi niyetini suistimal ederler onların o zaman

0

güya disiplini ve otoriteyi sağlamak için sinirli bir yapıya sahip olabilirler ve ciddi dururlar snaki ciddi olunca insanlar onlara daha çok saygı duyuyor gibi düşünüyorlar ancak öyle değil aslında yani fazla ciddi olmakta iyi değil bana kalırsa gerektiğinde güler yüzlü olmak gerekir müdürsünüz diye somurtmak doğru bir davranış değil bende. tamam tabiki müdür oldukları için bir ağırlıkları vardır elbet ancak somurtarak veya insanlara devamlı emirler yağdırarak veya insanları aşalamak doğru değildir yani bu tür davranışları sergileyen insanlar müdür değil hiç birşey olamaz. önce insanın kıymeti ve değeri olmalıdır. birine sorumluluklarının bilincinde olun diye uyarıda bulunmak ayrı bir şeydir birde tepeden bakmak, kibirle o insana yaklaşmak ayrı birşey bu ikisini ayırmak gerekir. müdür olan insanlar bazne ters ve sorunlu insanlar olabiliyorlar özellikle iş hayatlarında bence buna dikkat etmek lazım. disiplin, otorite olur ben bunu anlarım ama fazlası zarar bünyeye zarar o insana da karşısında ki insana da zarar. birazda güler yüzlü olmak pozitif olmak gerekir. insanlar bunun ortasını bulamadıkları zaman da ortaya hoş manzaralar çıkmıyor. o müdür o işçi yerine kendini koymalı 8 işçide müdür yerine kendini koymalı ve o şekilde tutumlar sergilemelidir . patronlar müdürler gördüğümüz kadarıyla genellikle sinirli yapılara sahiptirler oysaki kendilerini özgür bıraksalar o kadar rahatlayacaklar ki bundan haberleri yok. yani sinirli olmalarının çeşitli sebepleri olabilir kendi kibirlerinden dolayı, otorite kurmak istemelerinden dolayı veya kendi özel yaşamı gereği de öyle bir yapıya sahip olmaları veya yapmış oldukları mesleğin bunu ifade ettiğini düşünerek te sinirli yapıya sahip olabilirler bunlar çeşit çeşit ayrılır.

0

egolari tavandadir bu yüzden insanlara karşı kötü bir yaklaşım oluyor sinirlenmek iyi bişey değil onermem

0

en başta patron olmak kolay değil. dükkan masrafları, vergiler, maaşlar vesaireler filan. ondaan ziyade oranın yetkilisi o. kötü birşey bile olsa her an kabak onun başına patlar.

0

benim patronum bana sınırlı davrandığı da bende sınırlı olurdum. işi bırakmak isterdim. hemen yani oda bana sınırlı olmazdı hep kavga ederdik benim patronum gençti ama 27 yaşındaydı,elemanlardan ,stresten dolayı sınırlıydı patron olmak ,işveren olmak gerçekten kolay değildir . benimde dükkanım vardı. ben çok sinirlenirdim iş doğru düzgün olmaz di insanı delirtiyorlar mahbbet,sohbet ede ede iş yapılmaz edersen bile devamlı olmaz. onun için onlarında sinirlenmesi normal birşey .

0

egoları ağır gelir taşıyamazlar artık ve kuduz köpek gibi sağa sola saldırırlar.

0

patronlar sinirliyse o işyerinde çalışılmaz amaç para kazanmaktır sadece güler yüzlü patron personele önem verir orda çalış ömrünün sonuna kadar