0

en son martin basinda mi ne gitmistim sinemaya. filmin adi "alita" idi... bilimkurgu bir filmdi. yani izlenebilir ysni. guzel, ben begendim. sıkılacagınızı zannetmem.

0

çakallarla dansa gitmiştim en son arkadaşlarımla baya bir eğlenceliydi her zamanki gibi komediydi güldük eğlendik.hepinize iyi kazançlar dilerim arkadaşlar.

1

müslüm filmine gittim, güzel bir yapım. tebrikler.

0

son gıttıgım fılmı hatırlamıyorum ama .en son netten ızledıgım fılm korku fılmıydı superdı.ısmı mezarına tukurecegım .izleyın

0

en son freddy mercuri'njn hayatını anlatan bohemian rapsody filmine gittim.çok iyi çekilmiş bir film.kast çok çok iyi seçilmiş.hikaye hiç kasmadan kendini izlettiriyor.freddy'i oynayan oyuncu çok sahici oynamış.bir biyografi filmi bohemian rapsody bu yıl ödülleri toplar gibi görünüyor.filmin ışıkları çok iyi ayarlanmış.kimse göklere çıkarılmıyor.egrisiyle doğrusuyla freddy ve queen anlatılıyor.nesnel bakabilmiş yönetmen bu efsanevi gurup üyelerine.

0

son gittiğim film cadılar bayramı adlı korku gerilim türündeki filmdi. haluk bilginer'i görünce çok şaşırmıştım ama filme çok güzel bir renk katmıştı. izlemenizi öneririm.

0

en son korku filmine gittik ama fazla korkunç değildi begenmedim açıkçası ismini unuttum aklımda değil.

0

spider-man: into the spider-verse, bu senenin sadece en iyi animasyonu olmakla kalmayıp, en iyi filmleri arasında rahatlıkla yer buluyor ve spider-man filmleri içinde en iyisi olmayı başarıyor. çizgi roman okuyormuş gibi hissettiren grafikler çok iyi tasarlanmış ve hikaye örgüsü ile birlikte karakterlerin etkileşimi mükemmel diyaloglar ile filmi en üst seviyeye çıkartmış.

0

en son gittiğim film fantastik canavarlar grindelwald'in suçları filmiydi. bana göre film güzeldi.asiri bir beklentiniz olmazsa çok güzel bir filmdi.

0

en son izlediğim film müslüm filmiydi çok güzeldi ama çok duygusal di agladigim ilk film diyebilirimsinema filmi olarak.

0

en son müslüm adlı filme gittim. gerçekten efsane bir filmdi.

0

müslüm filmine gittim gerçekten güzeldi izlenmelidir

0

galaksinin koruyuculari 2. efsaneydi

0

peri masalı sevdiğim kızla gittim tam bi zamanı ve kıymeti anlatıyor

0

uprade. aksiyon ve heyecan dolu

0

yol arkadaşım 2 filmiydi. doğruyu söylemek gerekirse flim güzeldi lakin ilk serisinin tadını vermedi desem yeridir.

0

son gittiğim film vasattı, sinemada izlediğim son iyi film ahlat ağacı’ydı. taşralıyı taşrayı iyi okuyan dolayısıyla da iyi anlatan bir filmdi.