0

hobilerim doğada kamp yapmak, müzik dinlemek, yanlız başıma kafamı dinlemek için yürüyüş yapmak, bilgisayar oyunları oynamak.
fobim yok.

1

hobilerim arasında kesinlikle kitap okumak ,şiir yazmak,yağmurlu havalarda müzik dinleyip kahve içmek , yalnız kalmak vs ama fobilerim birini yüksek sesle konuşması, bir şeyin üst üste tekrar edilmesi herkes karanlıktan korkar ama ben karanlıkta daha çok mutlu olanlardanım ışığı aydınlığı hiç sevmem beni çok fazla rahatsız eder migren hastası olduğum içindir belki bilmiyorum ama karanlık ruhumu dinlendiriyor bana iyi geliyor ve unutmadan eklemek istediğim fobim yemek yerken ağzını şapurdatmak

1

habilerim gezmek,yemek yemek,müzik dinlemek,filim izlemek,sarkı söylemek,alışveris yapmak,spor yapmak,uyumaktır
fobilerim karanlıkta uyumak,kapısı acık odada uyumak,sessiz bir odada uyumaktır.

1

fobim yok sayilir ama hobilerim arasinda görmediğim şehir ve ülkelere giderek yeni yerler görüp yeni tatlar tatmak, kitap okumak (iamimden de anlaşılacağı gibi) vizyona giren filmleri takip edip sinemaya gitmek olarak sayabilirim. :)

1

hobilerim arasında bilgisayar kullanmak, futbol oynamak, müzik dinlemek ve yemek yeme vardır. fobilerim ise, yükseklik, sürüngen hayvanlar ile yanlış anlaşılmaktır.

1

hobim yazılım programlama , para kazanma
fobim karanlık karanlık bir de gene karanlık

1

hobilerim telefonla uğraşmak bilgisayar oyunu oynamak fobilerim ise yılan,ve sokakta yalnız yürümek.

2

hobilerim örgü örmek birşeyler yapıp ortaya öıkartmak fobim ise yanlız kalmak yalnız yaşlanma

1

kitap okumak müzik dinlemek hobilerim karanlık ve palyaçolar fobilerimdir