0

kimsenin kimseye karışma hakkı yok ben izin vermem kaslar bile en nefret etim şey

0

hayir benim cevrem bana asla karismaz tam tersi benim cevrem bana destek olur.ayrica hal hatir sorarlar ben kendi isime bakarim cok sukur kimseylede isim olmaz fazla ole sadece dostluk anlaminda samimiyetim ust duzeydedir.

0

her toplumda var öyle insanlar ama pek umursamıyorum

0

hayır benim çevremdeki insanlarda benimle uğraşmayı çok severler arsamı yapayım kesinlikle bir şey buluyorlar yani bu sadece benim ailem değil akrabam arkadaşlarım genel olarak bütün çevrem benimle fena şekilde karışıyorlar bence hemen herkesin başına gelebilecek bir şey tek senin çevrendekiler sana baskı uygulamıyor merak etme herkezde bir kişi de olsa muhakkak vardır

0

cevremdeki insanların bana karışmak gibi bir hıuyları ve hakları yoktur. hayat felsefem “bu hayat benim kimse karızamaz” bu düşünce ile ilerlediğim için hiç kimsenin beni yönlendirmesine ve karışmasına asla izin vermem. siz siz olun kimsenin hayatınıza karışmasına fırsat,izin vermeyin.

0

benimde çevrem karışıyor. hatta karışmazlarsa bir dış çevre karışmaları için uyarıda bulunuyor. bu elalem ne der duvarını aşamadık.

0

çevre her zaman tanıdıklarına karışır. karışmaya da devam eder.

0

bence herkesin çevresinde böyle insanlar var banada karışırlar ama ben her zaman kendi doğrularımı yaparım ve hiç bir zaman kimseye hayatıma karışma hakkı vermem

0

herkes herkese karışıyor herkes kendi dışındakilerin ne yaptığı ile ilgileniyor

0

önceden karışırlardı.ama artık karışmıyorlar.

0

bu evre böyledir hep birilerine karışmanın peşinde