1

doğrusu ışık hızına ulaşmak şu an için hiç mümkün değil

0

bilim hızlı bir şekilde ilerlediği için önümüzdeki zamanlarda ulaşılabilir.

0

bilim adamları ulaşmak mümkündür demis ama şuan değil ben sorumani in sordgun soruda destan gibi yazdım bu konuyu çok arstrmistm cnku

0

işık hızına elbette ulaşılabilir. çünkü bilim ve teknoloji hızlı bir şekilde ilerliyor.

0

ışık hızına ulaşmak mümkün değildir. ışık hızına yaklaştığınız da zaman yavaşlar ve son olarak zaman durur. zaman durduktan sonra daha fazla yavaşlayamaz; ancak eğer ki daha da hızlanacaksanız, zamanın daha da yavaşlaması gerekir. buda mümkün değildir. yani örnek verecek olursam; bir arabayı tamamen yavaşlatıp tamamen durdurduktan sonra daha da yavaşlatmaya çalışmaya benzer. frene ne kadar basarsanız basın, durduktan sonra 'daha da' yavaşlamanız mümkün değildir. bu bizler için mantıksız bir durum olduğundan dolayı bizim ışık hızına çıkma gibi bir durumumuz olamaz.

0

işık hızı hızın en yüksek noktasıdır. hizina ulaşmak imkansız değildir. ancak bir insan kütlesi olduğu için bunu yapması zordur. ama imkansız değil bunlara çözüm bulunsa insanlar istedikleri yere ışınlanabilirdi.

0

işık hızına ulaşılabilirse ışınlanmayı bulabilirler.bence ışık hızına ulaşma çalışmaları olumlu sonuçlar verecek ama biz bu süreci görebilirmiyiz bilmiyorum ama ışınlanmayıda görmeyi isterim. işınlanma üzerine bir çok bilim kurgu filmleri yapıldı hatta sadri alışığın oynadığı turist ömer filmine bile konu oldu.ama elbet bir gün bu gerçekleceşecek.

0

ışık hızına ulaşmak şu an için mümkün olan bir durum değil.

0

işık hızına ulaşmak şimdi mümkün değil ama ilerleyen zamanda olabilir

0

işık hızına ulaşabilmek mümkün değildir şuan için

1

ışık hızına ulaşılamaz. ama ulaşmak adına çalışmalar yapıldığını duydum.