0

tv açık belgesel izliyorum hayvanları seviyorum merak ediyorum hayatla nasıl mücadele etiklerini

0

şuan televizyon açık ve kanalda de manda yuvası var

0

şuan tv açık ve bizde kim milyoner olmak ister yarışma kanalını izliyoruz

0

suan benim televizyonda acik bende spor kanali var digiturk de sports tv diye amerikan guresi var onu izliyorum seyir zevki yuksek bir spor hem sorulara cevap hemde tv.

0

evet şu an televizyon açık beyaz tv de intikam diye bi yabancı film açik onu izliyorum

0

çok şükür televizyon açık degil.ve bundan dolayı çok mutluyum

0

evet şu an tv açık ve amcam bilgisayarı takmış pubg oynuyor

0

açık değil. sakin sakin oturuyoruz. kuşlar cıvıldıyor evde arada onları dinliyoruz

0

açık a2 de bezbebek izliyorum can sıkıntısına

0

suan televizyon acık ve kanal 7 acık ve ben o kanalı cok seviyorum

1

şu an bizim evde televizyon açık değil. ben televizyon izlemem, eşim genellikle digitürk'te bein portaldan film ve yabancı dizileri izler. o da şimdi dışarı çıktı, o yüzden televizyon kapalı.

0

fox tv yasak elma tekrarı tarih 14.11.2018

0

evet şu an televizyon açık ben de şöyle bir şey var televizyon kapalıyken hiçbir şey yapamıyorum çok canım sıkılıyor yemek yemiyorum temizlik yapmıyorum hiçbir şey yapmıyorum ama şöyle bir durum var televizyon izlemeyi de sevmem sadece ben temizlik yaparken veya yemek yerken o televizyonun orada açık olması gerekiyor o televizyondan az da olsa ses gelmesi gerekiyor �u an televizyon tabii ki de açık fox tv açık pazar olduğu için hiç bir dizi yok kadın oynuyor şu an pek bakmıyorum ama en uygunları bu olduğu için bunu açtım pazar günü normalde evde oturmam gezerim ama eşim çalıştığı için bugün evdeyim televizyonu karşısındayım televizyona bakmıyorum sadece sesi gelmesi gerekiyor onun dışında izlediğim bir şey değil yani

0

şuan televizyon kapalı bebeğim uyuduğu için tavşan uykusuna yatıyor benim oğlum sesden hemen uyanıyor onun için kapalı açık olsaydı kanal 7 açık olurdu hint dizisini izlemek için

0

televizyondan radyo bölümüne geçerek pal station radyo kanalını dinliyorum.

0

işyerine gidiyorum. bundan dolayı hiçbir kanalı izleme imkanım yoktur. eğer evde olsaydım büyük ihtimalle haber kanallarımdan biri açık olurdu. çünkü haber kanallarını daha çok seviyorum.

1

hayır açık değil, ben televizyon seyretmem..birazdan eşim çarşıdan gelecek o açar..maçlar var erken gelirim demişti.. maç seyreder.

1

iş yerindeyim ve televizyon izleyemiyorum şu an.

0

şuan televizyon açık ve fox tv'yi izliyorum. shameless esinlenmesi olan bizim hikaye dizisini izliyorum.

0

a2 kanalı açık. bez bebek izliyorum can sıkıntısından.