0

şuan tam istediğim yerdeyim evimde kocamın yanında bebeğim yatağında uyuyor mis kokusuyla rabbim isteyen herkese versin inşallah byle mutlu bir yuva eş evlat

0

şuan oğlumla ve eşimle evimdeyim. onlarla birlikte mardin de olmak isterdi. hep hayalimdi çünkü. çok merak ediyorum orayı. inşallah birgün nasip olur da ben giderim oraya.

0

evli değilim ama eşimle birlikte mısır piramitlerinin en tepesinde olmak isterdim

0

şuan niğde de olmak isterdim ama ben mardin kızıltepe hacıhasan köyündeyim

0

şu anda tam olmak istediğim yerdeyim.annemle evde kahvaltı yapıyorum.

0

eşim oğlumla sesiz sakin bi adada olmak isterdim

0

şu an kuşadasındayım tek başıma bilgisayarın başında oturmuş soru cevaplıyorum. yıllar önce sevdiğim bir kız vardı onunla olmak isterdim. dünyanın neresinde olursa olsun fark etmez. onunla beraber olup elini tutmak gözlerine bakarak onu ne kadar sevdiğimi söylemek isterdim. ama artık bu istediğim şey imkansız neden mi ? çünkü artık evli çocuğu bile olmuş. ben ise hala onu seviyorum. hayat gerçekten bazen çok acımasız olabiliyor.

0

şu an da olmak istediğim yer evim ama genelde nerede olmak istersiniz diye sorarsanız bunu bana tabiki üniversite dönemimde kafam rahat bir şekilde evimde oturmuş öğrencilik yıllarımı yaşamayı ogğnleri geri dönmeyi isterdim. çok büyük özlem duyuyorum öğrencilik yıllarıma ve o zamanları tekrsrtekraryalamayı arzuluyorum bazen. kafam rahattı yalnızdım kendi başıma karar alıyorum güzel günlerdi öğrencilik yıllarım

0

öbür tarafta olmak isterdim.ecdad'la buluşup burdakileri şikayet ederdim.

0

eşim ve kzımla evde olmak isterdim ofisteyim ama

0

ofisteym ortam sıcak elimde kahvem keyfim yerinde tam burda olmak isterdim

0

evımde olmak ıstedım fakat unıversıte sayesınde farklı sehırdeyım

0

şu an da olunabilecek en ciddi mekanlardan birindeyim. olduğum yerden memnunum. ama keşke kimse burada olmak zorunda kalmasaydı ve bağda bahçede mangal yapıp eğleniyor olsaydık. hayaller ve hayatlar uyuşmayabiliyor işte.

0

şuanda tamda kız arkadaşımın yanında olmak isterdim , bir fincan kahve içip sohbet etmek isterdim . bu benim şuanda istediğim tek şey..

0

eşimle birlikte tatilde olmak isterdim. şuan evimdeyim canım eşimle birlikte oturuyoruz

0

şu an nerede olmak isterdim en basitinden evde değil dışarıda olmak isterdim çünkü bugün pazar canım çok sıkılıyor gezmek isterdim aslında kafamı dinlemek için tek başıma çıkıp sokaklarda gezmek isterdim ama mümkün değil evli ve bir çocuğum olduğu için bu nedenle sadece bir avm falan olabilirdi yani fena olmazdı

0

bu konu gerçekten beni üzen bir konu ama yaşam sonuçta.profesyonel futbolcu olup yaşamımı kazanmış olmayı isterdim.hala da çabalıyorum çok çalışıyorum ama nasip.

0

şu an tam olmak istediğim yerdeyim ve çok mutluyum

0

şuan tam olarak sevdiğimin yanında onunla beraber olmak isterdim,ucunda dünya yükü kadar borcum olacağını bilsem bile.

0

şu an istanbul da ve betül'ün yaninda olmak isterdim.o benim en yakın arkadaşım.çok özledim onu.ona sarılmaya ihtiyacım var.o benim her şeyim.en değerlim.iyiki tanımışım onu.hayatımda ki en düzgün insan.dürüst,güçlü,kimseye bir zararı olmayan.pırlanta değerinde birisi.çok sansli hissediyorum kendimi onun gibi bir dosta sahip olduğum için.o benim dünyalar tatlısı kelebeğim.