0

para benim için çok önemlidir kesinlikle.önceliğim para değildi aslında bir zamanlar.ama yaş ilerledikçe artık paraya daha çok önem vermeye başladım.daha çok biriktirmeye yöneldim.daha çok nasıl kazanacağımı düşünür oldum.çünkü eve katkıda bulunmak istiyorum.dışarıda zaten düzensiz bir işim var.ama aynı zamanda bu gibi sitelerden de bir şeyler kazanıp destek olmak istiyorum aileme.

0

para benim için önemlidir. bazı insanlar para adamı bozar diyor aslında bu kelime pek yanlış sayılmaz ama parayı nasıl kullanacağın da bu konuda çok önem taşır. para önemlidir. çünkü bu devirde herşey para ile yapılmaktadır paran varsa iyisin paran yoksa kötüsün hatta bu durum arkadaşlarına kadar yansır. eğer çok paran varsa çok arkadaşın olur. ama boş arkadaşın olur. paran yoksa çok az arkadaşın olur ama asıl arkadaş odur. yani kısacası para bu devirde ki en önemli şeydir. benim içinde para önemlidir.

0

para benim için normalde olsa çok önemli değildir paraya pek önem vermem ancak bu aralar ne olduysa her şey kötü gitmeye başladı ve para hayatımın en önemli şeyi oldu hemen hemen çünkü insan bir kere düştümü paranın ne kadar değerli bir sey olduğunu öğreniyor örneğin şuan faturamı ödeyemedim ve ayın 4 ünde kapatcaklar açma bedeli olarakda 25 lira istiyolar faturanın üstüne bende vardiyali çalisiyorum maasada daha çok var sorumanidede sürekli aktif olamıyorum çok para kazanamıyorum yani bakalım allah sonumuzu hayır etsin insallah :)

0

para benim için önemlidir cunku her sey onla oluyo ama hic bir zamam sevdiklerinizin onu ne geçmemelidir

0

geçimini rahat devam ettirecek kadar para önemli ama ilerisi zararlı bence insana özünü unutturur

0

para önemli benim için ama tabiki hayattaki çoğu değerlerimden değil.

0

para gunluk hayatimizda olmazsa olmazlar arasinda yer alir.bir söz vardir;
paran varsa dostunda çok olur.
paran yoksa itibarinda yoktur dostunda yoktur.öyle bir mikrop bişey bu para.insanin elinin kiri

0

daha iyi bir hayat için gereklidir. hiçbir zaman para amaç olmamalı, para her zaman araç olmalıdır.

0

para konforumuzu artirdigi icin gereklidir önem bakımından ilk sirada olmasa da üst sıralarda yerini alır benim için

0

para benim için çok önemlidir. paran ve işin varsa her yerde geçerliliğin var. aşk da olur prestij de ama parasız adamı kimse çok fazla önemsemiyor.

0

bu güne kadar hiç bi önemi yoktu ama artık önemi büyük

1

para benim için önemli değil ama yaşamak için hep paraya ihtiyaç duyarız.

1

para insanın yaşamsal faaliyetlerini yerine getirmesi için gereken nesnedir sadece. yani para gerektiği kadar önemlidir. fazlası önemsizder. zaten fazlasını saçma sapan şeylere harcıyoruz.

0

her ne kadar insanlar para önemli değil deselerde bence yaşamak için para önemli malesef