0

ramazan aylarında iftardan önce alışverişe gittiğim zaman birkaç parça ürün alacakken neredeyse bir araba dolusu ürün aldığım olmuştur. ama ramazan ayı dışında diğer zamanlar markete girdiğimde kontrolümü kaybetmeden aklımda veya alışveriş listemde ne varsa onu alır çıkarım.

0

bir araba dolusu olmasa da sadece bir cikolata almak icin girdigim marketten birkac cikolata, bir cips paketiyle ciktigim filan oluyor. degisiyor yani o anki ruh halim.

0

olmuşsa bile hatırlamıyorum şu an ama son zamanlarda hiç öylr şeyler olmuyor genelde elimizde liste olur onları alır çıkarız. bazen ben de irademe hakim oluyorum bizimkiler soruyor istediğin bir şey var mı diye ama yook durmam lazım :))

0

hayır ben markete gittiğim zaman birkaç şey lazım diye bir araba dolu alıp markete çıkmadım hiç olmadı sadece bana lazım olan şeyleri alıyorum onlara dikkat ediyorum yani arada sırada çocuklar benimle geldiği zaman sadece liste dışında onların istekleri birkaç şeyi alıyorum yani ben fazla bir şey markette alamıyorum sadece bana lazım olanı alıyorum.

0

dikkat ediyorum nr lazımsa onları liste yapıyorum onları alıp çıkıyorum

0

evet her alışverişe çıktığımızda oluyor.alınacak listesine abur cuburlarda dahil oluyor.ya da aklımıza önceden gelmeyi şeyi görüp aa bundan da alacaktık diyip almak :)

0

evdeki hesap çarşıya uymaz tabikide benim oluyor markete bile gitsem dolu dolu cikiyorum

1

daha dün sadece kulak temizleme çöpü almak için gittim ve iki poşet ürünle çıktım. 40 tl bayıldım durduk yere, eyy kulak temizleme çöpü sen mi büyüksün ben mi ? :)

0

para olsa insan alır da para olmadığı için neyi belirlediği sen bazen ondan bile vazgeçiyorsun param olsa alırdım neden almayayım

1

evet ben bunu çok yaparm tek bir şey almaya diye girerim migros'a, bakarım aa şu ucuz koy sepete.. aa bu da indirimde.. onu da koy derken benim her migros'a girmem en az 30-35 liraya mal oluyor..ama öyle lüzumsuz şeyler olmaz aldıklarım.. genelde mutfak için alınabilecek erzak türleridir..

0

özellikle çocuklarla gidince asil almak istediğim şeyi unuttuğum çok oluyor

0

markete her çıkışımızda hep öyle oluyor zaten asla tek parça ürün ile çıktığımı göremedim :))

0

yani bazen. konu aburcubursa oluyor bu...

0

market arabası çikolata ve cipsle doluyor çıkarken.

0

maalesef ben sürekli öyle yapıyorum evden 3 parça bir şey alacağım diye çıkıp 10 poşette geri dönüyorum o yüzden artık market alışverişini kendimi yapmamaya karar verdim internetten söylüyorum ya da evin diğer üyelerini yolluyorum çünkü ben gerekli gereksiz bir ton şey alıyorum boşuna masraf yapmış oluyorum.

0

yok öyle bir olayım olmadı. genelde listeyle gidip hemen alıp çıkarım ben marketten.

0

aldım tabi bir ürün almak için gittiğim de bile bir kaç ürünle geri çıktım marketten hep öyle oluyor zaten