1

akmasa da damlıyor. ee damlaya damlaya göl olur. soru ve cevap başı miktarı küçümsemeyip vakit ayırırsanız gün sonunda biriken para hiç de fena değil. günlük hayatta kenara köşeye koyamıyoruz bu paraları. gün gün birikince güzel rakamlar ortaya çıkıyor talep edilebilen tutar oldukça düşük, ek gelir olarak oldukça avantajlı.

0

size açik açik konusayim, daha yeni üye oldum ama ahmetesor sitesine gore kazanclar gayet iyi..

0

merhaba lar ben daha bu sitede yeni başladım biraz daha bilgiye ihtiyaç duyuyorum veya biraz daha açıklayıcı olabilir bazı insanlar hemen anlıyor çözüyor ama bazı insanlarda nasıl yapacağını bilemiyorum benim gibi kazançlı gibi görünüyor inşallah öyle olur herkes icin

0

madeist34 hesap sayfanda ödeme limitini görebilirsin.

simdilik 50 tl ki bence gayet güzel. ilk paramla net kitap alacağım sahafa gidip. sonra buraya gelip size ve bu projeyi çıkaranlara teşekkür edeceğim. hatta şimdiden teşekkür ederim:)

0

şuanda kazançlı gibi görünüyor ama ne zaman elime nakiti alırım bu siteden, işte o zaman net bir değerlendirme yapabilirim

0

biraz daha fazla olabilir ama yinede fena değil

0

biraz daha fazla olabilir ama yinede fena değil

0

@mehmetrauf altın soruların da mantigi cok basit. o sorulari sorumani ekibi soruyor. kazançları diğer kullanıcıların sorularına göre daha yüksek oluyor. altin sorular sayfasında açıklama alaninda yaziyor.

0

kazancın yüksekligi göreceli bir kavram. burada insanlar kazanç ile birlikte ayni zamanda bir kültürün parçası olmaya çalışıyorlar. daha proje çok yeni. site üzerinde zaman geçirip güzel sorular ve cevaplar gönderirsen hem ufkun genişliyor hem gelir elde ediyorsun. win - win durumu yani.

zaman geçirdikçe bağımlılık yaptığını göreceksin.

0

sistemden nasıl kazanç elde edildiğini soruyorsunuz diye anladım.
sitede soru sorduğumüz takdirde kazanç elde ediyoruz.
özgün, kaliteli ve sorulan soruyu yanıtlar nitelikte cevaplar verdiğimizde kazanç elde ediyoruz.
3'ten az cevap verilen sorulara, cevap verdiğimiz +%5 daha fazla kazanç elde ediyoruz.
birde tam olarak anlayamadığım altın sorular var. bu sorulara cevap verdiğimizde sorunun bonusuna göre daha fazla kazanç elde ediyoruz.

0

aramıza hosgeldin merve.

sistem çok basit.

1- soru sor / sorulan cevaplara yanıt ver
2- kazancını biriktir
3- parayı hesabına çek

klavyen güçlü olsun.