0

hayır etkilemiyor ama sorulara uzun uzun cevaplar vermek daha çok kazandırıyor ve ben birazdan referans kasmaya başlayacağım çünkü ödemelerin yapılacağı yazılmış bugün

0

sorulara gelen cevaplardan hicbir şekilde kazanç sağlayamıyoruz malesef. öyle bir sistem geliştirilmemiş sitede. bence gayet de yerinde, çünkü sitede o kadar çok soru soran bar ki. olmaması yerinde olmuş açıkçası. ondan ziyade sorulara ne kadar uzun cevap yazarsan o kadar çok kazanç sağlayabiliyorsun. yani asıl kazanç cevap verdiğin zaman. soru sorarken değil. ama iste site icerisindeki bazı arkadaşlar, soruların daha çok kazandırdığını düşünüyor malesef. ama yanlış düşünüyorlar. oyle yani. daha fazla kazanc saglamak istiyorsan cevaplardan gitmelisin.

0

bildiğim kadarıyla beğeni gibi bir durumda kazanç sağlanamıyor veya başkasının sormuş olduğu soruya verilen cevapta siz cevap vererek kazanç sağlamış oluyorsunuz soru soran kişiye cevap verildiği zaman soru soran kişi kazanç sağlamış olmuyor ya da şöyle sorudan kazanç sağlamış oluyor ama o soruya verilen cevaptan kazanç sağlamış olmuyor. kendisi başka sorulara cevap verdiği zaman bu kazancı sağlamış oluyor. burada zaten soru ve cevap şeklinde kazanlar var bildiğim kadarıyla başka bir yeni içerik meydana geldiyse benim pek bilgim yok bu konuda. ancak tabi böyle de oldukça zor oluyor kazanç sağlamak çünkü oldukça düşük kazançlar sağlıyorsunuz zamanınızı çok harcamınız gerekiyor bence biraz daha yükkseltilebilir kaznaç sistemi

0

soru sorma bende açık değil hiç soru sormadım ama cevapların iyi olmasını istiyorsanız güzel sorular sorulsun bazen cevabını bildiğim çoğu soruya kısa cevap vermek zorunda kalıyorum ve sınırı gecemiyorum kısa cevap verilemez diyor ama sizler genel özellikle fikir amacı sorular sorarsanız herkes gayet güzel ve uzun cevaplar verebilir ben soramıyorum eğer soracak olursam herkesin bildiği ama kendince yorumluyacağı şeyler sorarım hem uzun cevaplar daha çok kazandırıyor diyorsunuz herkes uzun cevap verebilit

0

beğeniye ve sorduğum sorulara bana para vermedi sadece cevaplara para veriyor bu site sanırım yada size sorulardan para veriyormu bana daha vermedi

0

soru sordugumuzda gibi begeni geliyorsa bazilari aklinda farkli seyler var cunku herkes farkli dusunuyorlar soru sorayim millet cevaplasin bana para versinler diyebisey yoktur cunku once sen bur soru soyluyorsun sana 2 krs veriyor ama bazilari diyuyor cevapmi sorumu daga guzel ben cevap yazarak daga uzun cevap vererek 2 kurustan 10 kurusa kadar cikarsiniz.

0

soru sorman icin güzel sorular sorman lazım yanıt vermen icin ve sorunun tutması lazım zaten soru başına 0.02 kuruş kazanırsın ve bu gelir ilede pek bir şey kazanamassın ayda 30 tl kazansan internet paketine yazık yani altın sorulara günde 20 tane cevap versen uzun daha fazla gelir elde edebilirsin

0

yaniiii... sorumuza gelen cevaplardan dolayi ve beğenilerden kazanc saglayamiyoruz maleseff... sadecr soru sorarak ve site icerisinde sorulmus olan sorulara cevap vererek kazanc saglayabiliyoruz sadece. soru basina 2 kurus kazanirken, crvaplarda 20-30 kurusa kadar cikabiliyoruz. o da artik cevap yazma sinirina ulastigimiz zaman. :) umarim iyi kazanc saglsyabiliriz ve bir faydasini goruruz. :) :)

0

yukarıda yazılanları okudum bilmeden uygulamamışım. soruları cevaplamak daha çok hoşuma gittiği için o yolu tercih ettim. kazançtan da pek anlamadığım için sadece cevaplarım...

0

burada kazancınızı arttırmanız için sorulara olabildiği kadar uzun cevaplar vermeniz gerekmektedir ne kadar çok uzun cevap verirseniz o kadar çok kazanırsınız. ayrıca sitede sürekli aktif olursanız daha fazla kazanırsınız. sorular 2 kuruş kazandırırken cevap vermek daha fazla kazandırır .o yüzden size bol bol ve uzun uzun cevaplar vermenizi tavsiye ederim. iki kat kazanç yarışmaları oluyor o yarışmaları kesinlikle kaçırmamalısınız. sizin sorularınıza cevap geldiği zaman size ekstra bir para getirmiyor sadece siz kendi sorularınızı cevapladığınız da para getiriyor. beğeni yapmak ya da seviye atlamak hiçbir şekilde kazanca katkısı yoktur.

0

sorulara gelen cevapların kazandırmadığını biliyoruz. beğeni yapma konusunu ise bilmiyorum, ama normalde olması gereken şeyler bunlar.

1

burdan kazanmak için soru sormalı ve sorulara cevap yazılmalı umarım kazanırız

0

sitede sadece soru sorup, cevap yazarak para kazanabiliyorsun ama ben sadece soruyu cevabını iyi bildiğim şekilde kendime göre soruyorum yoksa soru sormak 0.02 kr veriyor yani bunun sana bir katkısı olmaz ama iyi bildiğin bir konuyu sorarsan kendininde cevap verme hakkın doğar ve daha uzun cevap yazarsın bu sayede daha çok kazanırsın.

1

tecrübe edilmiş en iyi kazanç yöntemi uzun cevaplar vermek. bir cevap da kelime sayısı arttıkça o cevaptan alacağınız kazancınız da artıyor.

0

cevap vermiyim sorudan ilerliyim dersen soru başına kazanacağın para 2 kuruş. iki soru sorma arasında zaten zaman sınırı yok. ama illa da ben soru soracağım diyip bir müddet sonra soruların kalitesi düşmeye başlar, söylemedi deme. :) günlük soru olarak kendine bir limit koy mesela günlük 10 soru sorup bir saat kadar sorulara cevap yazacağım diye. bu arada hem sitedeki soruları görmüş olur, aynı soruları sormaktan da sıyrılmış olursun. hem o sırada, yani cevap yazdığın sırada aklına yeni sorular gelecektir, onları da unutmamak için bir kağıda ya da telefonun not kısmına yazabilirsin. yani sistemli çalışırsan iyi kazançlar elde edebileceğine inanıyorum ben.

2

kazancını arttırmak için bolca uzun cevap verip soru sormalısın. beğenilerin sana değil beğeni yaptığın kişiye kazancı var sanırım.

2

beğeni veya gelen cevaplar kazanç sağlamıyor. para kazanmak istiyorsan kendin çalışmalısın yani bizzat soru sormalı veya cevap yazmalısın

2

beğeni yapmak sana değil puan verdiğin insana kazanç sağlıyor sorularına verilen cevaplardan da senin bir kazancın olmuyor. sadece soru başı iki kuruş kazanıyorsun o kadar. kazancını arttırmak istiyorsan soru sormaktan çok cevap vermeye yönelmelisin. cevapların konu dışı olmamasına, sorulan soruya açıklık getirmelisin ve kendi cümlelerinle açıklama yapmalısın. bunun kazancı daha fazla olacaktır.

3

hacim beğenilerle ilgili bir sırları varmış pek açıklamıyorlar lakin soru başına 0.02₺ cevap başına ise verdiğin cevabın uzunluğuna göre para kazanırsın cevaplardan en az 0.01₺ kazanırsın.(soruların en az 25 karakterden,cevapların ise en az 40 karakterden oluşmalı)