0

kalbimden başka bir yerim kırılmadı. tedavisi kolayda değildi hayırlısı olsun

0

en onemli yerim olan kalbim kırıldı. kalbimde kirilmadik yer kalmadı. benim küçükken burnum kırıldı halada kırık çok kötü nefes alamıyorum o yüzden en kısa zamanda ameliyat olacağım birde parmagim kırılmıştı hala kırık dolaşıyorum.

0

maşşalım var benım kırılmadı hiç bi tarafım

0

lisede kolumu kırdım. 19 mayıs çalışmaları vardı. o zamanar ben çok zayıftım. zayıf olduğum için beni her zaman kulenin en üstüne çıkarırlardı. herşey normaldi. taki 18 mayıs günü son çalışmayı yapana kadar. son provada kuleden düştüm ve kolumu kırdım.

0

elhamdülillah hiçbir yerimi kırmadan bu yaşa geldim.

0

hiçbir yerimi kırmadım ama düşmeden dolayı iki tane çatlak oluşmuştu çocukluk yıllarımda. bir tanesinin ağrısı hala geçmedi aradan bunca yıl geçmesine rağmen.

1

hayır hiç bir yerim kırılması kurulursa aqlarim ben iyikide kirikmamis ama nedense bilmiyorum kardesim kaydıraktan düştü erkek kardeşim bacağı kırıldı o orda acı çekerken bana böle çiz die bisy battı sanki onun canı değilde benim canım yanmıştı annemede söylediğimde kardeş ya ondan dedi sanki o acıyı bn yaşıyordum aqlarim açıyor diye ozamanlar küçüktuk yani