0

parmagim ve burnum kırıldı yetmez mi zaten zor nefes alıyorum inşallah ameliyat olurumda duzelir burnum hem görüntü olarak kotu duruyor hemde nefes almakta sıkıntı cekiyorum burnum tıkalı olunca agzimdan nefes almaya çalışıyorum ve geceleri ağzım açık olduğu için ağzım kuruyor. bide serçe parmagim kırık heryere takılıyor yine görüntü olarak kötü ama en önemlisi ilerde ebe olunca inşallah biryerlere yanilmaz yada doğum yaptirmama engel olmaz onun haricinde başka bir yerim kirilmadi arada bir kalbim kırılıyor ama fazla acimiyor.

0

kırıldı tabi.bir kez 7 yaşında falanken damdan düştüm ayağım kolum falan kırılmış öyle diyor annem.ben hayal meyal hatırlıyorum işte.benim esas şüphelendiğim o kazada kafayı da kırmış olma ihtimalim.böyle ayrıksı,oteki olma hallerimi neyle açıklayabilirim yoksa.

0

hayir hayatim boyunca bir yerim kirilmadi.. :)
saglik olsun millet,kalbiniz kirilmasinda..:)

0

evet küçükken kırılmıştı baya bi hemde baya kötü
olmuştu o günü o sızıyo hiç unutmam aklıma geldikçe irkilirim annem çok ağlamıştı herkes bi
teşaş içinde koşturuyolae bende zaten ağrıdan duramıyorum ağrıdan bayılmıştım sonra kolumu ameliyat etmek zorunda kalmışlardı ve hala kırılan yerime bişey olcak diye çok korkuyorum

0

evet bir kez ayak tarak kemiğim kırıldı. ameliyat oldum,ayağıma platin takıldı.hala duruyor.kötü bir olaydı.bir ay ayağımın üstüne basamamıştım. koltuk değnekleriyle yürümek zorunda kaldım.

0

4 kere kolum kırıldı profesyonel basketbol zor

0

yok yani çok şükür bu zamana kadar hiçbir şeyim kırılmadı ama kardeşim benim yanımda parkta düşmüştü bacağı falan kırılmışti .yani erkek kardeşimin ama ben kırılmadım kırıldıysa bir kalbim kırılmıştı o kadar.

0

kol kırılmıştı çocukken, birde kalcami kırmıştır.

0

evet bir kere agactan dusmustum kolum kirilmisti. platin falan atmislardi.