0

sorumani sitesi gayet güzel bir site kendini ispatlamış bir site herşey den önce. bilgi edinmek için ideal bir site bu çok önemli gerçekten. burada sadece kazanç sağlamıyor aynı zaman da bilgi de edinmiş oluyorsunuz kendinizi daha çok tanımış oluyorsunuz çünkü sorulan sorulara verdiğiniz cevaplar ile kendinizi ve düşüncelerinizi de ölmüş okuyorsunuz böylelikle. eskiden 2x kazanç sistemi vardı çok uzun süredir göremedim aslında zaman zaman yine böyle şeyler yapsalar çok daha iyi olur diye düşünüyorum ama genele baktığım zaman güvenilir kullanışlı güzel ve zekice yapılmış kurgulanmış bir site. ben beğeniyorum sorumani sitesini keyifle giriyorum ve soru soruyorum cevap veriyorum sadece beyin bedava sistemi bazen çok uzun sürüyor bu beni rahatsız ediyor daha kısa sürse daha da güzel olurdu genel olarak beğeniyorum ve güven veren bir site olduğu içinde teşekkür ediyorum

0

bence soru money sitesi da büyüyecektir. şu an için güzel gidiyor kullanıcılara ödemelerini tıkır tıkır yapıyor. böyle devam ederse daha çok ile gelecektir.diye düşünüyorum.ve geldikçe reklamlarda gelecektir hem bizler hem sorumani mani kazanacaktır.

1

bir ayda kendisini ispatladı bence sorumani. üyelerin şikayet ve önerilerine kulak vermesi, kısa sürede kalıcı çözümler üretmesi oldukça başarılı. daha yolun başında ama hızla ilerliyor bana göre. gelişerek, şekillenerek başvurulan bir bilgi kaynağı olacak diyor içinden bir ses bana.

0

çok kısa zamanda çok iyi yerlere geldiler. daha iki hafta falan oldu bildiğim kadarıyla.

* sağ olsunlar ödemeler tak diye yapılıyor.
* kalitesiz icerik üreten yazarları sistemden uzaklastiriyorlar.
* yazarlarin isteklerine aninda cevap veriyorlar
* site geliştirmesini çok hızlı yapıyorlar
* küfürlü ve hakaretli içeriklere izin vermiyorlar.
* adamlar

0

gelişim sürecinde olan bir site bence ve daha da büyüyecek ve burada gerçekten şuan kaliteli insanlar ve gayet güzel bir ortam var umarım ilerde bu durum bozulmaz.

1

daha 15 dakika kadar önce üye oldum o yüzden sağlıklı bir yorum yapamıyorum.

1

kısa sürede gayet iyi geliştirin düşünüyorum. ayrıca tamamen üyelerin isteklerine yönelik yaptırımlar uyguluyorlar bence gayet başarılı gidiyor..

1

iyi olmuş bazıları para kazanmak için gereksiz bir şekilde sorula soruyordu

1

gitgide büyüyecek. ve nezih sayilabilen bir ortam var.