0

izlediğim bir film vardı.adam karısıyla çocuklarıyla birlikte tüm dünyayı dolaşıyordu.bende böyle bir hayat yaşamak isterdim.çalışmak yok,stres yok,mutsuzluk yok.yanında güzel bir kadın.önünde çocukların.tüm dünyayı geziyorsun.her yeri görüyorsun.senden mutlu kim olabilir dünyada.

0

aksiyon ve bilimkurgu filmlerinden etkileniyorum genelde onlar gibi uçmak kaçmak yok olmak istiyorum ama maalesef mümkün olmuyor :)

1

aksiyon filmlerini çok severim ve orda olmak. bende o aksiyonun içinde bulunmak isterim yani bazende diyorum ahh su filimde ben olacak neler yapardım neler diye

1

bilim kurgu filmlerini seyretmeyi çok severim ve bu filmlerde oynayan birisi olmak isterdim. çünkü bu tarz filmleri izlemesi eğer bu kadar zevkliyse bu filmlerde oynamanın zevkinin ne kadar olacağını tahmin dahi edemem.

1

bilim kurgu filmlerini bayılıyorum hep keşke bende orada olsaydım özellikle ıssız yerlerde şu dağlarda tepelerde doğanın güzel olduğu yerlerde çekilen filmlere bayılıyorum hepte imrenirim keşke bende orada olsaydım şunları ben de yapsaydım dağa tırmanıp dağdan atlayış yapsaydım