0

hayalimdeki ev büyük olmalı tüm aileme yetecek kadar.çok büyük bir bahçesi,büyük bir havuzu olmalı.bahçesinde meyve ağaçları ve çam ağaçları.içi kocaman.içinde havuzu,hamamı,saunası.bir sürü odası olmalı.tabiki bu söylenenler sadece hayallerde olur gidip alıcağımız ev 2+1 küçük bir ev.

0

hayalimdeki ev ne küçük ne büyük 3+1 evim olsun benim için evde büyük olması gereken en önemli yerler oturma odam ve mutfağim . mutfak olmasa bile oturma odam büyük olsun isterdim şuan yaşadığım evde oturma odam küçük ve cok karışık duruyor. eşyam az ama oyuncaklar falan derken çok zor sığıyoruz. o yüzden yeni koltuk takımımi satıp l koltuk aldım sırf daha geniş dursun diye o yüzden bir evde oturma odası kesinlikle çok önemli tabiki mutfakta öyle bütün zaman oralarda geçiyor çünkü.

0

hayal ettiğim ev 2 artı 1 olsun o bana da yeter. yani benim gözüm böyle yükseklerde falan değilm zaten hiçbir zaman da öyle insanları sevmedim hiç yoktan iyidir bence en iyisi iki artı bir evim olsun, benim olsun. yani başka da allah'tan hiçbir şey istemem çünkü kiracı olmak zor bu devirde geçirmek zor olduğu için hayalimdeki ev büyük değil yani ve benim çok çok param da olsa ben gene de kendime büyük bir ev almam. çünkü eşim, ben, birde 15 aylık oğlum ondan dolayı gerek duymam.